Maicon din Giuleşti

25 iun 2010 61 afişări Liga 1
Maicon din Giuleşti Maicon din Giuleşti

Colonia braziliano-portugheză are, mai nou, şi al şapteleamembru, în persoana mijlocaşului Gustavo Nacaratto Veronesi.Brazilianul cu paşaport italian s-a documentat despre noua saechipă şi speră ca la anul să joace cu Rapid în Europa.

-Gustavo, ai refuzat PAOK pentru Rapid...
-Ştiam că România are un campionat foarte puternic, iar impresarulmeu mi-a vorbit foarte frumos despre Rapid. Oferta lor a fost, deasemenea, extrem de tentantă şi sunt mulţumit de alegerea pe caream făcut-o.

-Cunoşti ceva despre noua ta echipă?
-Ştiu că voi găsi aici nişte suporteri extraordinari, asemănătoricu cei din Grecia, şi ştiu că Rapid îşi doreşte în fiecare an săcâştige titlul sau să meargă în Europa League. Eu ţintescîntotdeauna sus şi, cum ştiu despre Rapid că are ambiţii mari, credcă echipa asta mi se potriveşte ca o mănuşă.

-Ştii că te vei întâlni cu încă alţi şapte vorbitori deportugheză, unul dintre aceştia chiar antrenorul MariusŞumudică?
-Da, am aflat. Îl cunosc cel mai bine pe Marcos Antonio, cu carem-am mai întâlnit în Grecia. Sper să mă împrietenesc repede cu toţişi să fim uniţi, ca să ajutăm Rapidul să meargă în Europa.

-Brazilia joacă acum la Campionatul Mondial. Ai vreunmodel în naţionala ţării tale?
-Îmi place foarte mult de Maicon, jucăm pe acelaşi post şi îlurmăresc de fiecare dată când joacă, la Inter sau la naţională. Îmidoresc să îi calc pe urme. În trecut îl admiram la fel de mult peCafu. Sper, totuşi, să ieşim din nou campioni mondiali.

-Anul acesta s-a ratat Europa League...
-Ştiu ceva, dar foarte puţin. A fost din cauza unui proces, parcă,nu? Nu-i nimic, sper ca anul viitor să nu se mai rateze aşa peultima sută de metri şi să ne asigurăm locul în Europa cu multînainte de terminarea campionatului. Ca orice fotbalist, îmi dorescsă aduc un suflu nou echipei şi să trag tare, ca să câştig tot cese poate câştiga cu Rapid.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.