Lupu a tunat la ProSport LIVE la adresa lui Dănciulescu şi s-a pornit tăvălugul! O nouă replică dură: "Lumea spune că e stelist. Ce a făcut el pentru Dinamo dacă tot e aşa dinamovist?"

28 ian 2019 4405 afişări Comentează şi tu Liga 1
Lupu a tunat la ProSport LIVE la adresa lui Dănciulescu şi s-a pornit tăvălugul! O nouă replică dură: "Lumea spune că e stelist. Ce a făcut el pentru Dinamo dacă tot e aşa dinamovist?"

Dănuţ Lupu şi Ionel Dănciulescu sunt în conflict, primul acuzându-l pe actualul team manager al roş-albilor că nu-şi respectă sarcinile postului şi că nu prezintă situaţia reală din cadrul clubului de teamă de a nu-şi supăra superiorii.

"Trece luna, îşi iau salariile şi totul e bine... (n.red. - ironic). Dănciulescu ar trebui să se întrebe de ce spune lumea că e stelist. Ce a făcut el pentru Dinamo dacă tot e aşa dinamovist? Suporterii lui Dinamo tot încearcă să facă un 'New Dinamo' de şapte ani de zile. Echipa mai are puţin şi face majoratul, deja nu mai e copil... E adult", a spus Lupu la Pro X.

Fosta glorie a roş-albilor a continuat: "Dănciulescu nu răspundea (n.red. - la telefon) nici când eram la Dinamo! Dacă îl voi vedea pe Dănciulescu că iese la televizor şi se ceartă cu domnul David, cu Rednic, că le spune că nu fac bine, atunci jos pălăria, nu mai zic nimic. Dar până atunci...Doar că merge şi se plimbă cu maşinile şi îşi ia salariul, asta nu înseamnă că e dinamovist. Să mă scuze Ionel, dar ştii cum se spune: 'Dacă te mănâncă, să te scarpini...'".

Dănciulescu oferise o declaraţie dură la adresa rivalului, pentru gsp.ro: "Dănuţ Lupu m-a ajutat când eram colegi, iar eu eram un copil. Îl voi respecta toată viaţa, dar nu înţeleg aceste atacuri, mai ales că mă sună non-stop în legătură cu echipa. Îl înţeleg cumva pentru că ştiu de la nea Mircea Rednic că a dorit să fie director sportiv atunci când eu nu mai eram la Dinamo.

Împreună cu cei din conducere am convenit că trebuie să fim la un altfel de club, cu un alt mod de a face lucrurile, aşa că l-aş ruga pe Dănuţ Lupu să ia atutdine atunci când cineva vorbeşte de Dinamo dacă e un dinamovist atât de mare pe cât susţine.

Indiferent dacă este angajat sau nu la Dinamo. În acelaşi timp, îl rog să nu mă mai sune pentru că nu voi mai răspunde. Şi să se întrebe de ce nea Mircea nu îi răspunde la telefon. Să mă ierte acum nea Mircea că dau din casă, dar nu se mai poate".


Replica lui Danciu a venit după ce Dănuţ Lupu şi-a spus părerea la ProSport LIVE, încercând o comparaţie între Danciu şi MM Stoica, directorul sportiv al FCSB şi unul dintre cele mai vocale personaje atunci când trebuie să-şi apere echipa. "Ştiţi ce îmi place mie la MM? L-aţi văzut vreodata ca el să accepte să se ia cineva de FCSB? Contează foarte mult pentru jucători să ştie că au pe cineva care să-i apere. Dănciulescu e omul care nu supără pe nimeni. Chiar dacă a plecat, s-a întors singur înapoi. Danciu nu se ceartă cu nimeni, nu intră în conflict cu nimeni”, a spus Lupu la ProSport LIVE.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.