Lui Spadacio i se spune „maşinuţa”

3 aug 2008 30 afişări Liga 1
Lui Spadacio i se spune „maşinuţa” Juliano Spadacio(în vişiniu)

Juliano Spadacio este gata pentru marea performanţă. După doi ani şi jumătate la Nacional Madeira, brazilianul a decis să încerce o nouă provocare. Oferta Rapidului s-a încadrat perfect în planurile de viitor ale jucătorului de 27 de ani. Pentru a obţine mai multe amănunte despre Spadacio, ProSport a luat legătura cu Saturnino Sousa, un jurnalist portughez din Madeira.

„I se spunea «maşinuţa» pentru viteza şi tehnica sa. Chiar dacă la început nu a avut evoluţii foarte bune, după ce s-a acomodat cu fotbalul portughez a fost unul dintre cei mai buni jucători”, ne-a spus Sousa. Fire temperamentală, Spadacio a avut câteva clinciuri cu secretarul clubului lusitan. „Se aprinde foarte repede, însă nu este un jucător conflictual”, a explicat Sousa. El a dezvăluit apoi unde excelează Spadacio: „Are un stâng fantastic, mai ales când şutează. De asemenea, e foarte bun la lovituri libere şi la penalty-uri”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.