LIVE BLOG | FCSB – CS U Craiova 1-1. Și-au împărțit reprizele! „Lampard” Popescu a greșit la golul lui Băluță. Oltenii nu au existat în partea a doua, iar Gnohere i-a adus lui Dică un punct

LIVE BLOG | FCSB - CS U Craiova 1-1. Și-au împărțit reprizele!
  • Publicat:
  • Actualizat:

FCSB – CS U Craiova 1-1 (Gnohere 63 / Băluță 28)

Echipele de start:

  • FCSB: Niță – Enache, Bălașa, Momcilovic, Morais – Pintilii (Larie 46), Ov. Popescu – Man, Tănase, Teixeira (De Amorim 46) – Gnohere (D. Benzar 70)
  • Rezerve: Stăncioiu, Pleașcă, Szecui, Grecu
  • CS U Craiova: Calancea – Dimitrov, Spahija (Rossi 78), Barthe, Tiago Almeida (Kelic 79), Briceag – Gustavo, Zlatinski, Screciu, Mitriță (Bancu 57) – Băluță
  • Rezerve: Mitrovic, Burlacu, M. Roman, Bărbuț


22:56 FINAL! FCSB – CS U CRAIOVA 1-1. Pe finalul partidei, nicio echipă nu a mai reușit să amenințe poarta adversă, iar fiecare s-a ales cu câte un punct în clasament. 


22:46 Doar 11.514 fani au fost prezenți la Arena Națională pentru FCSB – CS U Craiova. 


22:43 De 38 de minute au avut nevoie oltenii pentru a produce o fază periculoasă pentru poarta lui Niță. Bancu a pătruns în careu, pe partea stângă, a centrat spre nimeni în careu, iar portarul FCSB-ului a reținut. 


22:34 FCSB a descoperit un nou executant de lovituri libere, iar Budescu va avea concuerență de acum. Mihai Bălașa a trimis o nouă minge periculoasă din fază fixă, în dreapta porții oltenilor. Calancea a zburat în colțul opus, a reușit să respingă balonul în bară, iar un fundaș a scos în corner. Oltenii aproape că nu mai există pe teren. 


22:32 Tot FCSB-iștii sunt în atac, în timp ce oltenii stau la cutie și așteaptă contraatacul. Dică efectuează ultima schimbare și îl schimbă pe Gnohere cu Daniel Benzar.


22:24 GOOOOOOOOOOL FCSB! „Bizonul” îl face uitat pe Alibec și egalează pe Arena Națională! Bălașa a șutat puternic din lovitură liberă, de la 30 de metri, Calancea a respins în lateral, Momcilovic a șutat la colțul lung, dar portarul a reușit o nouă intervenție fantastică, dar nu a mai avut ce face la execuția lui Gnohere, care a pus mingea sub transversală. FCSB – CSU CRAIOVA 1-1


22:15 FCSB s-a instalat în jumătatea adversă de la începutul actului secund, iar după o fază la care oltenii au respins cu greu mingea, Enache a ajuns în posesie la marginea careului, dar a imprimat mingii efect exterior și balonul s-a dus pe lângă poartă. 


22:10 Două acțiuni la capătul cărora a fost Man, două șanse ratate de a marca pentru FCSB. Înițial, Dennis a speculat o ezitare a lui Dimitrov și Almeida, dar a fost blocat de Calancea, în timp ce la a doua fază doar a ciupit mingea centrată de un coleg, iar balonul a fost scăpat în aut. 


22:05 A început repriza secundă fără Teixeira și Pintilii și au intrat De Amorim și Larie. 


21:48 PAUZĂ‚! FCSB – CS U CRAIOVA 0-1! Vicecampionii ar fi putut egala în minutele de prelungire, dar lovitura de cap a lui Momcilovic a trecut la o palmă de poartă. Au mai urmat două faze fixe pentru echipa lui Dică, dar vicecampionii nu au amenințat poarta lui Calancea. 


21:42 FCSB și-a intensificat atacurile, iar Gnohere a ajuns în poziție de finalizare, după ce colegii săi i-au adus mingea în careu. Totuși, „Bizonul” a tras pe direcția portarului, iar acesta a apucat să respingă șutul puternic. 


21:39 Revenim din loja Arenei Naționale pe teren, acolo unde Man a ratat total o execuție din fața porții. Teixeira a cărat mingea de la jumătatea terenului, a urcat pe partea dreaptă, de unde a centrat pe a doua bară, dar Man a tras paralel cu poarta lui Calancea. 


21:34 Marii absenți din această seară sunt în loja Arenei Naționale. Budescu s-a accidentat în partida cu Plzen și va sta trei săptămâni pe tușă, în timp ce Alibec nu a fost inclus în lot.


21:29 GOOOOOOOOOL CS U CRAIOVA! Oltenii au spart gheața pe Arena Națională și au profitat de greșeala lui Ovidiu Popescu. „Lampard” a pasat până la Gustavo, care l-a întors pe Pintilii și i-a pasat lui Băluță pe poziție viitoare. Atacantul lui CS U a dat mingea pe lângă Niță și a deschis scorul. FCSB – CS U Craiova 0-1


21:26 Cele două echipe s-au așezat pe poziții și combină în încercarea de a desface apărarea adversă. FCSB este echipa care atacă mai mult, dar defensiva propusă de italianul Mangia rezistă până în acest moment. 


21:18 Mitriță a fost în prim-plan la ambele porți! Jucătorul oltenilor a driblat inițial doi adversari, dar a șutat mult peste, apoi a pierdut o minge la mijlocul terenului și a oferit șansa contraatacului. Tănase a recuperat și a trimis direct pe Gnohere, care, dintre doi adversari, a reluat multe peste. 


21:12 Oltenii încep să le pună probleme elevilor lui Dică. Mitriță l-a întors pe Enache, a centrat periculos, dar Bălașa a respins până la Zlatinski, care a șutat din prima puțin pe lângă poartă. Niță a privit cum mingea s-a scurs pe lângă, fiind mascat de grupul de jucători pe care i-a avut în careu. 


21:10 Vine și primul șut al vicecampionilor, dar nu pe poartă. Teixeira a recuperat o minge în jumătatea adversă, a dat pe poziție viitoare pentru Tănase, dar mingea a fost respinsă până la Gnohere, care, de la 25 de metri, a tras mult peste poarta lui Calancea. 


21:06 Prima desincronizare în defensiva lui Dică. Morais trimite imprecis o minge înapoi, Băluță ciupește mingea și țâșnește spre poarta adversă, dar Momcilovic îl ajunge din spate și îndepărtează pericolul. La faza imediat următoare, Gustavo a tras de la jumătate terenului, dar Niță a oprit mingea cu un stop pe piept, care a făcut deliciul publicului. 


21:03 Vicecampionii au adus fundașii la jumătatea terenului și desfășoară primele faze ofensive pe flancuri. Totul se termină cu centrarea lui Enache prin spatele porții. 


21:01 A început partida, după ce căpitanii Pintilii și Băluță au făcut schimb de fanioane la mijlocul terenului. FCSB reușește să strângă sub 10.000 de oameni în această seară pe Arena Națională. 


20:00 Surprize mari în echipa de start aleasă de Nicolae Dică. După ce i-a fost luată banderola de căpitan, Denis Alibec a fost lăsat în afara lotului pentru jocul din această seară.


FCSB are șansa de a trece pe primul loc și de a rămâne singura echipă cu maximum de puncte după trei etape, dacă învinge CS U Craiova. Meciul dintre reprezentantele României în cupele europene se va juca de la ora 21:00, pe Arena Națională, iar cei 33.000 de fani de la turul cu Plzen sunt istorie.

La fel ca Viitorul și Dinamo, FCSB și CS U Craiova vor sacrifica meciul din Liga 1 pentru a-și odihni câțiva titulari în vederea partidelor cu Plzen, respectiv AC Milan, iar tensiunea din jurul meciurilor din sezonul trecut a dispărut. Totuși, presiunea dată de rezultatul prost cu Plzen și declarațiile patronului îl face pe Dică să pună preț pe confruntarea cu oltenii, un succes putând reprezenta o adevărată infuzie de moral înaintea returului din Cehia.

Primul 11 al antrenorului vicecampioanei nu va avea multe în comun cu cel aliniat la partida cu Plzen, iar Marko Momcilovic va fi testat pe postul de fundaș central, în locul lui Ionuț Larie, urmând ca Junior Morais să revină pe postul său de bază, acela de fundaș stânga. Ovidiu Popescu va juca lângă Pintilii la mijlocul terenului, iar Florin Tănase, cel care are șanse mici să joace în Cehia, e singurul supraviețuitor al liniei ofensive de marți.

Devis Mangia a anunțat încă de la finalul meciului cu AC Milan că va face câteva modificări în echipa de start, invocând faptul că echipa sa joacă cu FCSB la doar trei zile de la meciul din Europa League. Fausto Rossi a suferit o accidentare la gleznă contra italienilor și nu va fi forțat, iar stoperul portughez Tiago Ferreira are șansa debutului în alb-albastru.

Cât despre fani, aceștia nu vor da nici pe departe buzna pe Arena Națională, chiar dacă Denis Alibec a lansat un apel pe pagina personală de facebook.

FCSB are șase puncte din două etape, Craiova a strâns patru, iar meciul din această seară va fi prima confruntare directă între Nicolae Dică și Devis Mangia.

Cristian Scutariu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup