LIVE BLOG | Concordia – Steaua 1-0. Prestație lamentabilă a echipei lui Reghecampf. Vicecampioana, învinsă de o formație fără antrenor principal

LIVE BLOG | Concordia - Steaua 1-0. Prestație lamentabilă a echipei lui Reghecampf. Vicecampioana, învinsă de o formație fără antrenor principal
  • Publicat:
  • Actualizat:

Concordia – Steaua 1-0 (N. Roșu 23)

  • Concordia: Bălgrădean – Koenders, Albu, Tincu, Melinte – N. Roșu, R. Costin, Cristescu – Grădinaru, Răducanu (Padovani 65), Constantinescu (Ciobanu 12, A. Cistea 90)
  • Steaua: Niță – Ov. Popescu (Man 31), Moke, Toșca (Bourceanu 31), Momcilovic – Muniru, Pintilii (Tudorie 65) – Enache, Boldrin, De Amorim – A. Popa



20:55 Final de meci! Steaua pierde logic la Chiajna, după un meci lamentabil. Echipa lui Reghecampf rămâne pe primul loc, cu 33 de puncte, iar antrenorul le va putea aminti acest aspect jurnaliștilor care-l vor întreba la următoarele conferințe de presă de ce nu merge jocul Stelei. Chiajna face 16 puncte și urcă pe 11 în Liga 1.


20:52 Patru minute. Atât trebuie să mai reziste Chiajna pentru a-și trece în palmares o victorie cât se poate de logică. Boldrin are o ocazie bună în prelungiri, dar preia lamentabil.


20:45 Fără antrenor principal pe bancă, Concordia face un meci tactic perfect. Fotbaliștii lui Emil Ursu și Marin Dună rămân calmi în defensivă, așteaptă lumânările lui Bourceanu și resping fără mari probleme. Așa trebuie jucat împotriva unei formații fără idei, fără jucători capabili să vină cu ceva special. Am întrat în minutul 88 și combinațiile între Man și Enache tot nu merg.


20:38 78 de minute. Atât a trebuit să aștepte Steaua până să creeze o fază cât de cât bună. Și ce s-a întâmplat? De Amorim a găsit o pasă superbă pentru Tudorie, dar atacantul abia intrat pe teren nu a reușit o preluare simplă, în poziție de 1 vs. 1 cu Bălgrădean. Trădat de tehnica precară, a fost nevoit să se întoarcă și să paseze pentru Bourceanu, care și-a închipui că-l poate învinge pe Bălgrădean cu un lob. Evident, n-a reușit, iar faza promițătoare s-a terminat cu o minge reținută ușor de portarul Concordiei.


20:31 Cristian Ciobanu, mijlocașul ofensiv al Chiajnei, arată mult mai bine decât De Amorim și Adi Popa, mâinile moarte ale lui Reghecampf. Vicecampioana scapă la una dintre șarjele tânărului mijlocaș și încearcă să ducă mingea în careul advers, dar până și această misiune e mult prea greu de îndeplinit de fotbaliștii ca Alexandru Bourceanu. E minutul 74 și ilfovenii își văd liniștiți de treabă, pe două linii, și cu contraatacul decisiv în gând.


20:24 Cunoștințele acumulate de Laurențiu Reghecampf îl ajută măcar să-și dea seama că nu poate pune probleme fără un vârf pe teren. Antrenorul Stelei renunță la Pintilii și mizează pe Tudorie, după 65 de minute în care echipa sa nu a existat. Boldrin coboară lângă Bourceanu, Man joacă al doilea vârf într-o formulă pe care, cel puțin, fotbaliștii sunt folosiți cât de cât pe posturile lor. Măcar atât, domnule Reghecampf.


20:18 Vine și prima ocazie a Stelei, dar De Amorim liniștește rapid lucrurile. Boldrin centrează din corner, Enache reia cu umărul, dar mijlocașul ofensiv adus de la Astra nu are timp să se ferească și e lovit de mingea care sare apoi în brațele lui Bălgrădean. Vine și un șut de la distanță al lui Boldrin, dar Bălgrădean nu trebuie să facă prea multe pentru a reține. A trecut prima oră de joc.


20:12 La un pas de o fază periculoasă. Enache centrează din dreapta, dar o face mult prea aproape de Bălgrădean și goalkeeper-ul Concordiei iese și respinge. Se lovește puternic de Man și are nevoie de îngrijiri medicale. E devreme, dar timpul trece în favoarea Concordiei.


20:05 Începe repriza a doua, în același scenariu. Chiajna stă pe două linii, Steaua plimbă mingea, dar șansele de reușită sunt foarte mici atât timp cât Bourceanu e omul care trebuie să producă ceva.


19:47 Pauză pe stadionul din Chiajna, la capătul a 45 de minute în care Concordia, o echipă fără antrenor principal, a jucat, atât cât și-a propus, mai bine decât formația pe care toți o văd viitoarea campioană. Steaua nu poate produce nimic care să aibă ceva în comun cu ideea de fotbal, mijlocașii ofensivi sunt în afara meciului, iar apărarea a fost dezastruoasă atât timp cât a avut de suportat presiunea pusă de tinerii Grădinaru, Răducanu sau Ciobanu.


19:41 Jocul ofensiv al Stelei nu există, iar echipa asta are mult mai multe probleme decât cele recunoscute de Reghecampf la fiecare conferință de presă în care amintește că e lider în Liga 1. Prima tentativă de șut vine în minutul 36, când Bourceanu scoate mingea din stadion. Concordia face pasul în spate și așteaptă contraatacurile. 


19:35 Se schimbă din temelii echipa Stelei. Enache trece fundaș dreapta, Muniru coboară lângă Moke, Bourceanu și Pintilii sunt închizători, Adi Popa e trecut în dreapta, iar Man joacă atacant. Sunt schimbări destul de logice, dar care dau peste cap puțin echipa. Bine, când începi cu Adi Popa atacant e greu ca apoi să nu dai peste cap echipa….


19:30 Ovidiu Popescu iese de pe teren și e înlocuit cu Man după o fază în care inimile celor de pe banca tehnică a Stelei au stat în loc. Fundașul dreapta rămâne cu piciorul în gazon, apoi are nevoie de îngrijiri medicale la glezna afectată deja de itnrarea criminală a lui Boiciuc, din meciul cu CSM Poli Iași.  Reghecampf face și a doua schimbare, în minutul 30, iar Toșca e înlocuit de Bourceanu. Clipe grele pentru tânărul fundaș central.


19:25 GOOOL CONCORDIA! Defensiva Stelei cedează în sfârșit, pentru că nu merge la nesfârșit cu gafe trecute cu vederea de adversari. Grădinaru, fostul fotbalist al clubului patronat de Becali, centrează perfect din dreapta, Neluț Roșu e singur pe o suprafață de două pogoane, reia liniștit cu capul din careu și trimite mingea mult prea bine plasat pentru ca Niță să mai intervină. 1-0 logic, pentru că echipa lui Reghecampf nu joacă absolut nimic.


19:19 Trec primele 19 minute și Steaua nu ajunge într-o poziție de finalizare în preajma porții lui Bălgrădean, cea „păzită” de puținii fani veniți în Ilfov. Moke mai face o gafă mare, dar lipsa de experiență a atacanților adverși îl ajută să scape din nou cu fața curată.


19:12 Steaua joacă destul de rău în acest început de meci, dar mijlocul Concordiei trebuie să primească o parte din credit. Apar primele probleme pentru ilfoveni, care-l pierd repede pe Constantinescu, accidentat. A intrat Ciobanu.


19:08 Începutul de joc e foarte ciudat pentru fundașii Stelei. După Moke, Toșca face și el două greșeli impardonabile la acest nivel, dar de fiecare dată are noroc cu lipsa de inspirație a mijlocașilor ofensivi ai Chiajnei, care se sperie de pozițiile bune în care se află și judecă greșit fazele.


19:04 Folosit din nou fundaș central, Moke face o greșeală de începător și-i permite lui Marian Constantinescu să intercepteze o minge aproape de careul lui Niță, dar congolezul e salvat de ieșirea inspirată a lui Niță, care ajunge la balon înaintea atacantului Concordiei.


19:00 Ironia sorții face ca, în ziua în care a fost înmormântat Didi Prodan, să se joace meciul dintre Steaua, echipa la care a evoluat patru ani, și Concordia, ultimul club la care a ocupat o funcție oficială. A început partida, nu înaintea unui minut de reculegere în memoria fostului fundaș al Generației de Aur.


18:15 Steliștii vor intra pe teren cu tricouri special făcute în memoria lui Daniel Prodan.


18:05 Au apărut și echipele de start, iar Laurențiu Reghecampf pare că a acceptat în liniște faptul că Golubovic, transferul făcut de prietenul său Mihai Stoica, este departe de pretențiile vicecampioanei. Este motivul pentru care antrenorul îl folosește în atac pe Adi Popa, cel pe care același prieten îl asemăna cu Sergio Aguero, fotbalistul lui Manchester City.


Steaua își continuă lupta pentru păstrarea primului loc în clasamentul Ligii 1 cu o deplasare care rareori a pus probleme echipei antrenate acum de Laurențiu Reghecampf. Vicecampioana se va prezenta pe terenul sintetic de la Chiajna pentru un meci împotriva unei echipe aflate în suferință. Steaua a câștigat 10 dintre cele 11 partide directe cu ilfovenii, singura sincopă fiind înregistrată în sezonul 2014/2015, atunci când Concordia a reușit să obțină un rezultat de egalitate, 2-2.

Pentru Steaua meciul ar putea consemna revenirea cu forțe depline a mijlocașului Mihai Pintilii, căpitanul echipei, cel care a lipsit o bună parte a acestui început de sezon din pricina unei accidentări. În aceste condiții, dacă Pintilii va putea începe partida din primul minut, un semn de întrebare rămâne asupra posibilității ca Muniru să fie folosit la centrul terenului, totul după ce fotbalistul a suferit o accidentare în partida cu Viitorul, atunci când o lovitură a lui Purece l-a nimerit în față și s-a ales cu arcada spartă.

Mihai Pintilii, jucător care a lipsit Stelei în ultima perioadă, a revenit în programul normal al echipei și ar putea fi trimis pe teren de Reghecampf în confruntarea de la Chiajna.

Încasările de la acest meci vor fi donate în scop caritabil. Concordia a anunțat, prin intermediul contului oficial de Facebook, că suma strânsă în urma meciului cu Steaua va fi redirecționată că Cristina Sima, o tânără în vârstă de 16 ani bolnavă de cancer.

În tur, Steaua s-a impus cu 1-0 după golul reușit de Achim în minutul 78.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a ajuns acum de nerecunoscut
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a ajuns acum de nerecunoscut
A murit la câteva ore după ce a jucat în prima ligă: ”Durere mare”
A murit la câteva ore după ce a jucat în prima ligă: ”Durere mare”
Val de reacții după ce Gabriela Cristea și-a filmat soacra „la cratiță”: „Poate înveți măcar de la ea ceva”
Val de reacții după ce Gabriela Cristea și-a filmat soacra „la cratiță”: „Poate înveți măcar de la ea ceva”
Continuă ‘războiul’ între Real Madrid și PSG! Se luptă să obțină semnătura jucătorului considerat ‘viitorul’ Messi
Continuă ‘războiul’ între Real Madrid și PSG! Se luptă să obțină semnătura jucătorului considerat ‘viitorul’ Messi
Câtă vechime trebuie să ai ca să primești pensie. Condițiile necesare ca să poți cere pensie anticipată
Câtă vechime trebuie să ai ca să primești pensie. Condițiile necesare ca să poți cere pensie anticipată
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire, dar şi ploi abundente
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire, dar şi ploi abundente
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Ștefan Bănică Jr. forțează... tinerețea! A scos din dulap cei mai strâmți blugi și... 😲
Ștefan Bănică Jr. forțează... tinerețea! A scos din dulap cei mai strâmți blugi și... 😲
PRIMEȘTI BANI de la stat ca să-ți cumperi mașină. Poți aplica de astăzi, 19 MARTIE
PRIMEȘTI BANI de la stat ca să-ți cumperi mașină. Poți aplica de astăzi, 19 MARTIE
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după 24 de ore de la…
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini amețitoare
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini amețitoare
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Avionul supersonic mai rapid decât Concorde: Londra-New York în 2,5 ore. Incidentul care a pus cruce proiectului
Avionul supersonic mai rapid decât Concorde: Londra-New York în 2,5 ore. Incidentul care a pus cruce proiectului
Când joacă Simona Halep cu Badosa la Miami şi pe cine ar putea întâlni în turul doi
Când joacă Simona Halep cu Badosa la Miami şi pe cine ar putea întâlni în turul doi
Cele mai fiabile SUV-uri în 2024. Mașini care țin cu buzunarul - VIDEO
Cele mai fiabile SUV-uri în 2024. Mașini care țin cu buzunarul - VIDEO
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut să mă omoare!”. De ce a intervenit Irina Fodor: „Știe ce are de făcut!”
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut să mă omoare!”. De ce…