LISTA NEAGRĂ a lui Becali! Ei sunt cei 8 jucători care vor pleca de la Steaua în vară!

24 mar 2011 764 afişări Liga 1
LISTA NEAGRĂ a lui Becali! Ei sunt cei 8 jucători care vor pleca de la Steaua în vară! LISTA NEAGRĂ a lui Becali! Ei sunt cei 8 jucători care vor pleca de la Steaua în vară!

Gigi Becali se gândeşte deja la cum va arăta Steaua în sezonul viitor. În acest sens, s-a înţeles cu Adrian Mititelu pentru transferul lui Mihai Costea, care va ajunge în Ghencea din vară.

Finanţatorul stelist a anunţat că va mai achiziţiona încă trei jucători de atac pentru sezonul viitor.

"O să mai luăm un atacant puternic, de careu, şi probabil unul sau doi mijlocaşi, depinde. Dacă îl aduce Cîrţu pe Tănase în centru, e mai uşor să aduc mijlocaşi de bandă. M-am hotărât să achiziţionez aceşti jucători pentru că nu mai suport umilinţa. Şi singura soluţie e să iau ce e mai bun din ţară", a concluzionat Gigi Becali.

Becali a anunţat o listă a jucătorilor care vor pleca la sfârşitul sezonului.

"Sunt vreo patru, cinci jucători care vor pleca de la Steaua din vară. Vor pleca pentru că nu fac faţă. Sunt sigure plecările lui Dică şi Burdujan. Vor mai pleca cei cărora le expiră contractul, Emeghara, Geraldo, Surdu, poate Onofraş, Marinescu", a precizat el. Celor 7 li se alătură şi Szekely, care a intrat în dizgraţia patronului după ce a înjurat stafful medical.

Finanţatorul stelist crede că îl va păstra în funcţia de antrenor pe Sorin Cîrţu şi pentru sezonul viitor. "Cred că va rămâne Cîrţu. Nu sunt sută la sută sigur, dar cred că va rămâne şi din vară. Văd atitudine la echipă. Am revăzut şi meciul cu Vaslui. Szekely a avut de două ori să bage mingea în poartă, cu latul, dar el a dat o pasă la portar şi o lumânare. Dar nu suntem la rugby. Am avut multe ocazii în meciul ăla. Asta e echipa pe care o vreau, care joacă fotbal", a adăugat el.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.