Le-a dat de i-a îngălbenit! Vezi câte cartonaşe a acordat Tudor în prima repriză! Bicfalvi şi Ricardo lipsesc cu CFR

20 nov 2010 101 afişări Comentează şi tu Liga 1
Le-a dat de i-a îngălbenit! Vezi câte cartonaşe a acordat Tudor în prima repriză! Bicfalvi şi Ricardo lipsesc cu CFR Le-a dat de i-a îngălbenit! Vezi câte cartonaşe a acordat Tudor în prima repriză!

Alexandru Tudor, arbitrul partidei FCM Târgu Mureş-Steaua estepe cale de a stabili un record naţional în materie de acordare acartonaşelor. Numai în prima repriză a meciului de pe stadionulMunicipal, centralul bucureştean a acordat nu mai puţin de 8cartonaşe galbene şi două roşii. Practic, Tudor a acordat uncartonaş la fiecare două faulturi.

Astfel, Steaua nu va putea conta contra CFR-ului pe Bicfalvi şi peRicardo, acesta din urmă suspendat din cauza cumulului decartonaşe.

"Tudor a încercat să potolească spiritele, deoarece unii jucătoriintrau cam dur. Recunosc că poate a exagerat puţin, dar cred că ela încercat să nu lase jocul să degenereze"
, a explicat lapauză fostul stelist Nana Falemi la Digisport.

După pauză, show-ul lui Tudor a continuat, însă deciziile sale aufost acoperite de regulament. Arbitrul bucureştean a acordat încătrei cartonaşe galbene, lui Roman, Kapetanos şi Stancu, dar şi douăroşii lui Topic şi Vasilache, ambele corect acordate pentru intrăridure.

Generozitatea luiAlexandru Tudor din prima repriza în acordarea cartonaşelorgalbene a bulversat şi siteurile şi televiziunile de sport, numărulde avertismente anunţat de acestea oscilând între 6 şi 8!:)

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.