"L-am criticat aspru în trecut, dar acum e un jucător complet". Jucătorul pe care Ilie Dumitrescu îl "trimite" spre echipa naţională: "N-ai cum să-l ocoleşti în momentul de faţă!"

30 iul 2018 10302 afişări Liga 1
"L-am criticat aspru în trecut, dar acum e un jucător complet". Jucătorul pe care Ilie Dumitrescu îl "trimite" spre echipa naţională: "N-ai cum să-l ocoleşti în momentul de faţă!"

Autor al golului de 2-2 în derby-ul de pe Arena Naţională (3-3), Dan Nistor (30 de ani) culegele laudele unei evoluţii foarte bune. Acum, căpitanul lui Dinamo e propus de Ilie Dumitrescu (50 de ani) la echipa naţională!

Nistor a dus greul la mijlocul terenului, alături de May Mahlangu, s-a comportat foarte bine în ambele faze ale jocului şi a continuat trendul ascendent pe care se află. Iar meciul bun nu a fost trecut cu vederea de Ilie Dumitrescu, cel care consideră că decarul lui Dinamo e, acum, demn să poarte tricoul echipei naţionale: "Nistor trebuie luat în calcul în momentul de faţă pentru echipa naţională. Eu l-am criticat foarte aspru în trecut, pentru că nu fac decât să analizez ceea ce se întâmplă în teren, dar în momentul  acesta s-a ridicat la rigorile clubului, la Dinamo este cel mai important jucător. Cred că este unul dintre cei mai buni mijlocaşi din campionatul nostru. Este un jucător complet", a declarat fostul atacant al Generaţiei de Aur, la Digi Sport.

Ignorat de Contra din cauza unui conflict apărut în perioada în care actualul selecţioner era antrenor la Dinamo şi l-a trimis pe Nistor la Cluj, la schimb cu Nascimento, Nistor e susţinut puternic de Ilie Dumitrescu: "N-ai cum să-l ocoleşti pe Nistor în momentul de faţă, iar Cosmin Contra este un tip foarte inteligent. Indiferent de relaţia pe care a avut-o la echipa de club, se poate transforma într-o relaţie foarte bună la echipa naţională", a mai punctat expertul TV.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.