Joacă la Dinamo, dar e ultras stelist! VEZI povestea incredibilă a juniorului!

14 sep 2010 1177 afişări Liga 1
Joacă la Dinamo, dar e ultras stelist! VEZI povestea incredibilă a juniorului! Joacă la Dinamo, dar e ultras stelist! Povestea incredibilă a unui puşti de mare perspectivă

La o zi după meciul Steaua - Poli Timişoara (1-1), Jandarmeria Română remitea un comunicat referitor la incidentele dintre fanii stelişti care s-au bătut între ei chiar în timpul partidei. Printre ultraşii chemaţi să dea explicaţii şi menţionaţi în atenţionarea jandarmilor s-a evidenţiat şi un junior dinamovist.

"Adnan T. (18 ani)" a fost şi el solicitat să dea cu semnătura pe procesul verbal ce clarifica chestiunea incidentelor dintre ultraşii de la Sud care au intrat peste suporterii de la tribuna a doua din cauza divergenţelor pro sau contra Gigi Becali. Este vorba chiar de Adnan Taplamaci, unul dintre cei mai buni tineri fotbalişti de la Dinamo, jucător prezentat pe larg anul trecut într-un material ProSport cu ocazia avancronicii partidei dintre Dinamo şi Galatasaray (0-3), din grupele Europa League. Legătura dintre el şi respectiva partidă e simplă: tatăl său a jucat la Galata, iar el învaţă fotbalul la Dinamo!

Vărul său l-a dus la meciurile Stelei

"Câine-roşu" la muncă, Adnan este un veritabil fanatic stelist în timpul său liber. Reiese asta inclusiv din comentariile cititorilor ProSport la articolul ce îl privea chiar pe Adnan: "Noi ştim că eşti mai stelist decât noi toţi... Bravo ţie, Adnan!" Astfel, în Ghencea, jucătorul roş-albilor ocupă un loc în imediata apropiere a celor de la "Vacarm", un grup de ultraşi retraşi de ceva vreme de la Peluza Sud. Adus şi la acest meci de vărul său, un suporter cu state vechi prin peluzele steliste, Adnan a participat şi la meciul cu Poli, iar povestea a ajuns şi la urechile şefilor dinamovişti, care consideră filostelismul jucătorului lor o faptă gravă pentru imaginea clubului, eventuala decizie disciplinară rămânând în sarcina acţionarilor.

"Persoanele identificate sunt cunoscute ca generatoare de conflicte, având un comportament violent. Mai mult, atunci când acţionează ca un grup infracţional constituit, săvârşesc fapte de natură să tulbure grav grav ordinea şi liniştea publică" - Comunicat al Jandarmeriei Române.

"Seamănă izbitor de bine cu... Adnan. Ar fi cam absurd să fie vorba despre persoana la care mă gândesc eu, prezent la aproape fiecare meci în Ghencea, plus în deplasări şi să fie jucător la Dinamo", comentariu anonim la un material ProSport despre Adnan Taplamaci

Jandarmeria Capitalei a identificat pe numiţii Adnan T. (18 ani), Ovidiu F. (30 de ani), Ş. C. (17 ani), Florin B. (25 de ani), Alexandru S. (22 de ani), Ionuţ H. (24 de ani), Daniel D. (23 de ani) şi Marius G. (24 de ani).*

• s-au întocmit actele de constatare pentru săvârşirea infracţiunii de "ULTRAJ CONTRA BUNELOR MORAVURI ŞI TULBURAREA ORDINII ŞI LINIŞTII PUBLICE"

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.