Încă un transfer pentru Leo Grozavu: lituanianul Aurimas Vertelis a ajuns la Botoşani cu trenul!

7 ian 2014 286 afişări Liga 1
Încă un transfer pentru Leo Grozavu: lituanianul Aurimas Vertelis a ajuns la Botoşani cu trenul!

După Ionuţ Jardan şi Sebastian Remeş, marţi, 7 ianuarie, s-a alăturat lotului echipei FC Botoşani şi lituanianul Aurimas Vertelis. Acesta este un mijlocaş stânga, în vârstă de 27 de ani şi care a evoluat la Ekranas. Jucătorul lituanian a ajuns cu trenul în Botoşani în noaptea de luni spre marţi iar marţi la prânz  a făcut un scurt antrenament urmînd ca de miercuri să intre în programul normal de pregătire al echipei. „Sunt foarte fericit că am venit aici. Nu ştiu nimic despre FC Botoşani. E prima mea zi aici. Acum vreau să-mi reintru în formă şi să fac tot ce este mai bun pentru echipă. Cunosc campionatul României. Sunt multe echipe bune în Liga I, este un campionat bun. Pentru mine este o provocare şi sper să fie totul bine”, a declarat Aurimas Vertelis.


16 goluri a marcat Aurimas Vertelis pentru Ekranas în ultimele trei sezoane în Lituania


“Vertelis este un jucător cu experienţă”

Lituanianul s-a pregătit împreună cu antrenorul secund Valeriu Bordeanu. Acesta consideră că Vertelis poate fi un câştig pentru FC Botoşani în cazul în care va face o pregătire foarte bună.  „Vertelis este un jucător cu experienţă. Ne punem speranţe mari în acest jucător. Este un jucător polyvalent care joace în special pe benzile terenului. În continuare suntem în căutare de atacanţi însă sperăm ca până la urmă cei pe care îi dorim să ni se alăture”, a declarat Valeriu Bordeanu, antrenorul secund al FC Botoşani.


24 de jocuri şi patru goluri a strâns Aurimas Vertelis în ultimul sezon pentru Ekranas


FOTO: btonline.ro

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.