Ilie Balaci: "Suporterii Craiovei nu ştiu să-şi respecte istoria" Vezi ce îi recomandă lui Mititelu în privinţa lui Găman!

27 dec 2010 41 afişări Comentează şi tu Liga 1
Ilie Balaci: "Suporterii Craiovei nu ştiu să-şi respecte istoria" Vezi ce îi recomandă lui Mititelu în privinţa lui Găman! Ilie Balaci: "Galeria Craiovei nu ştie să respecte istoria clubului" Vezi ce îi recomandă lui Mititelu în privinţa lui Găman!

Fostul mare mijlocaş al Craiovei Maxima, Ilie Balaci, estedezamăgit de situaţia actuală de la Universitatea Craiova,criticând lipsa de respect a suporterilor faţă de gloriileclubului. În altă ordine de idei, "Minunea Blondă" spune că AdrianMititelu ar trebui să îl vândă pe Valerică Găman şi să cumpere alţitineri de perspectivă:

"Eu, în locul lui Mititelu, l-aş da pe Găman echipei carear oferi cei mai mulţi bani pentru el, chiar dacă ar fi vorbadespre o formaţie din România. Craiova ar putea să-l vândă pe Gămancu 3 milioane şi să ia de banii ăştia 3 jucători care, în timp, sădevină mai importanţi decât el. Cred că Adi a făcut rost de bani şide aia nu se grăbeşte să vândă. Totuşi, e nevoie de o schimbare,lumea vrea să vadă feţe noi la stadion, chiar dacă jucătoriiaceştia cunt crescuţi de club.

Nu mai înţeleg nimic din ceea ce se întâmplă la Craiova, echipa meaa fost altceva, acum parcă nici numele nu mai e acelaşi. Se numeşteUniversitatea Craiova, dar mai are ceva iniţiale în faţă. Nicigaleria nu mai ştie cine am fost noi, jucătorii Craiovei Maxima. Lao festivitate de premiere, unul dintre şefii suporterilor m-a datla o parte ca să-şi ridice premiul pentru cea mai frumoasă galerie.Ăştia nu cunosc istoria clubului"
, a spus Ilie Balaci lagsptv.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.