Gigi Becali îi demontează planul lui Gică Hagi! Ironiile finanţatorului FCSB: "Să mă ierte Gică, dar aici nu sunt de acord cu el. Păi, eu mă distrez în România"

3 mai 2019 3437 afişări Liga 1
Gigi Becali îi demontează planul lui Gică Hagi! Ironiile finanţatorului FCSB: "Să mă ierte Gică, dar aici nu sunt de acord cu el. Păi, eu mă distrez în România"

Gigi Becali nu e de acord cu propunerea lui Gică Hagi, care susţine că UEFA ar trebui să acorde campioanelor din Europa un loc în grupele Ligii Campionilor. Finanţatorul FCSB a dat şi exemple în această privinţă.

Gică Hagi susţine că UEFA ar trebui să schimbe regula coefientului şi că toate cele 32 de campioane din Europa ar trebui să aibă un loc asigurat la „masa bogaţilor”.

Totuşi, Gigi Becali nu crede în această posibilitate, din raţiuni financiare. Mai mult, a ironizat fotbalul românesc: ”Să mă ierte Gică, dar nu sunt de acord cu el. Nu are rost să facem o hârtie care nu o să aibă niciodată sorţi de izbândă. Noi nu suntem în lumea a 5-a, suntem în lumea a 7-a, avem legi de lumea a 7-a. Noi ne-am dus acolo. Păi, dacă noi avem lege că echipele să plătească 10% către federaţie din transferul unui jucător în străinătate, în campionatul intern nu, doar în străinătate, păi ce este asta. Cum să mergem noi la UEFA, ce să facem acolo? Mie mi-ar conveni, dar nu se poate. Păi cine ne dă nouă bani degeaba. Ca să ajungi acolo trebuie să munceşti. Banii aduc bani. Ţine minte ce îţi spun, ca să faci bani trebuie să bagi bani. Noi vrem să mergem acolo degeaba să ne dea ăia 30-40 de milioane aşa, că m-am distrat eu în România. Nu se poate aşa, să mă ierte Gică, el este mai idealist aşa.

Cei de acolo fac bani din publicitate, păi cine plăteşte să vadă FCSB sau CFR? Ce să facă UEFA, să o scoată pe Real Madrid, care e locul doi în Spania. Lumea vine la stadion şi plăteşte publicitate să vadă Real Madrid, cum să scoţi Real Madrid. Păi, dacă ar fi în grupe 32 de campioane nu ar mai fi aceeaşi bani, nu ar mai fi aceeaşi publicitate, nu ţi-ar mai da aceeaşi bani”, a declarat omul cu banii de la vicecampiona României, pentru DigiSport. 

Becali nu a ratat şansa de a aminti de CFR Cluj”Să mă ierte Gică, dar aici nu sunt de acord cu el. Păi, eu mă distrez în România, mă mai arbitrează un Haţegan, un Colţescu, un Radu Petrescu, mai greşeşte aşa puţin, dar doar puţin, mai cade Omrani prin careu, iau campionatul şi vreau să mă duc acolo să ia 30- 40 de milioane”, a adăugat finanţatorul. 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.