Gigi Becali a recunoscut că a contactat un antrenor din Liga 1! "Antrenorii mari" care îl sună pe finanţatorul FCSB: "Îmi spun să bem o cafea. Unul dintre ei e foarte mare"

19 mai 2019 11981 afişări Liga 1
Gigi Becali a recunoscut că a contactat un antrenor din Liga 1! "Antrenorii mari" care îl sună pe finanţatorul FCSB: "Îmi spun să bem o cafea. Unul dintre ei e foarte mare"

Gigi Becali a recunoscut că l-a sunat pe Edi Iordănescu pentru a discuta despre posibilitatea ca antrenorul să vină de la Gaz Metan Mediaş, la FCSB. Totuşi, mutarea e stand-by momentan, în condiţiile în care tehnicianul îşi doreşte să termine sezonul cu actaual formaţie. 

Principalul finanţator al FCSB-ului îl vede pe Iordănescu, în acest moment antrenor al lui Gaz Metan Mediaş, drept omul care poate dezlipi eticheta de vicecampioană eternă, etichetă lipită de clubul care a terminat pe locul secund ultimele patru ediţii de campionat. Pentru atingerea obiectivului, Gigi Becali lucrează în acest moment pe trei planuri diferite. Detalii aici!

Cum Mihai Teja a fost informat deja că nu va mai fi antrenorul vicecampioanei României, Gigi Becali a început căutările. Prima varianta este Edi Iordănescu, dar surpriza ar putea veni din partea unor "antrenori mari", care-l sună pe omul de afaceri pentru a discuta despre postul de pa banca tehnică: "Am vorbit cu el (n.r. - Edi Iordănescu) şi azi. Mi-a zis că mai are trei etape, că vrea să termine cu demnitate contractul cu Gaz Metan, că nu vrea să vorbească la ora asta despre plecarea de la Mediaş. Nu e târziu. Care e problema? Am soluţii multe, soluţii de antrenori mari, de la ei am primit telefoane, de la prietenii lor. Până nu vorbesc cu Edi... şi am vorbit cu el. Dar e posibil să mă vrăjească unul dintre ceilalţi. Mă sunase unul care e cel mai bun, mă sunase ieri. Nu vreau să zic. V-am zis că sunt antrenori mari, unul e chiar foarte mare. M-au sunat să bem o cafea. Eu i-am spus: 'Dacă e să bem o cafea, te sun'. Mi-a zis că nu neapărat pentru postul de antrenor, ci aşa, să bem o cafea", a declarat Gigi Becali, la DigiSport, la finalul partiei cu CFR. 

Omul de afaceri susţine că nu-şi va exercita presiunea asupra noului antrenor, atât timp cât vor exista rezultate: "Nu se face târziu. Ştiu eu... o să fac rugăciune. Până luna următoare am şi eu antrenor. Condiţiile le discutăm numai la cafea. Dacă sunt condiţii universale, înseamnă că se cunosc. Nu mă mai interesează să mă mai bag. Pe toţi îi las de acum. Păi, i-am lăsat, i-am lăsat, dar dacă se clătina corabia. Las, las, las, dar să văd. Păi, cu Călăraşi nu poţi să joci aşa. Mi-a fost frică şi pentru locul doi, şi de trei, nu doar pentru locul doi. Dar era diferenţa de valoare", a adăugat finanţatorul vicecampioanei. 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.