Gheorghe Ștefan a pus tunurile pe Cristi Balaj: „Au fost două penalty-uri neacordate! Șeful CCA ar trebui să demisioneze!”

Gheorghe Ștefan a pus tunurile pe Cristi Balaj:
  • Publicat:
  • Actualizat:

 


22:38 Gheorghe Ștefan spune că echipa sa trebuia să aibă nici mai mult nici mai puțin decât două penaltyuri! Pinalti strigă pinalti! Președintele de onoare de la Ceahlăul incriminează intrarea lui Latovlevici la Gheorghiu și pe cea a lui Gardoș la Constantinescu. Ștefan cere pe deasupra și demisia lui Deaconu, șeful CCA, nimic însă despre meciul modest al echipei lui. VEZI DECLARAȚIA președintelui de onoare al Ceahlăului.

Miriuță dă și el o declarație suprinzătoare: „Noi am avut 3-4 șanse bune de a marca!”. Ce meci a văzut oare antrenorul de la Ceahlăul?


22:34 „Urât acest meci în repriza a doua”, spune comentatorul de la Antena 1. Plictisitor, sec și, mai important, scump, la 50.000 de euro repriza, am adăuga noi. Suntem în ultimul minut de prelungire, dar toată atenția se îndreaptă acum spre dubla Astra – Steaua de săptămâna viitoare.

Balaj fluiera finalul unui meci care a durat cu 48 de minute mai mult decât trebuia, Reghecampf și Miriuță se îmbrățișează ca doi buni prieteni ce sunt, iar acum urmează declarațiile și comentariile. Pariați că se va găsi cineva din conducerea Astrei care să sugereze o înțelegere la partida de la Piatra Neamț?


22:24 Am intrat în ultimele 10 minute ale meciului. Ceahlăul dă o senzație firavă că este în căutarea golului de 1-2, însă nu produce nimic semnificativ la poarta lui Tătărușanu. Meciul se duce spre un 0-2 sec, însă trebuie să mai avem un pic de răbdare.

Bwin tentează pariorii cu o cotă de 101 pentru un egal în această seară. Pe teren Adi Popa e la un pas de 0-3, însă trage în bară. OCAZIE MARE pentru Steaua.


22:15 Într-o seară în care Ceahlăul nu le pune mari probleme, jucătorii Stelei se ocupă și de spectacol. Pentru a doua oară în acest meci, Latovlevici a pasat printr-o rabona, o pasă cu piciorul care lovește mingea, dus în spatele piciorului de sprijin. Pe vremuri, o evoluție a Ceahlăului precum cea din seara asta ar fi ridicat semne mari de întrebare. În 2013 însă, noțiunea de Cooperativă a dispărut, iar fotbalul românesc a devenit unul curat. Nu-i așa?


22:06 Probabil enervat și el de pasivitatea echipei sale, Miriuță se pregătește să facă încă două schimbări: Onciu și Lucas Garcia intră pe locurile lui Achim și Chitoșcă. La pauză, Miriuță l-a scos și pe Dumitraș, fostul jucător al Stelei care a dormit la golul de 0-1. Iese și Pintilii și intră Varela la Steaua.


21:59 Casele de pariuri nu mai cred într-o revenire a Ceahlăului. În modulul Live, Bwin oferă o cotă de 23 pentru un rezultat de egalitate. Cota pentru încă un gol marcat în acest meci este 1,53.


21:55 Partea a doua a meciului nu se ridică deocamdată la intensitatea primelor 45 de minute. Ceahlăul nu pare capabilă de vreo reacție serioasă în seara asta. Tot Steaua se apropie mai periculos de poarta lui Jovici.


21.43 E seara căciulilor în Liga 1. Deși temperatura nu a coborât mult sub 0 grade, Isăilă, Miriuță și Reghecampf se feresc de frig cum pot. Dacă s-ar face un top estetic al serii, care căciulă vi se pare mai arătoasă? Comentați mai jos!


21:36 E pauză la Piatra Neamț după 45 de minute agitate în care Steaua a cam făcut instrucție cu echipa amicului lui Reghecampf, Vasile Miriuță. În acest moment, clasamentul Ligii 1″ href=”http://www.prosport.ro/clasament/fotbal-intern/liga-1/clasament-liga-1-2011-2012-8496527″>clasamentul Ligii 1 arată astfel:

1. Astra 41p (17 meciuri)
2. Steaua 35p (15 meciuri)
3. Petrolul 34p (17 meciuri)

Urmează două meciuri grele în Liga 1: Steaua – Astra (miercuri, 18 decembrie, ora 20.30), Astra – Steaua (sâmbătă, 21 decembrie, 19.45)


21:27 GOOOOOOOOLLLLLL. Ceahlăul – Steaua 0-2. Stanciu înscrie un gol senzațional cu un șut de la marginea careului (foto), mingea s-a oprit fix în vinclul porții lui Jovici. Steaua devine prima echipă care înscrie două goluri la Piatra Neamț în acest sezon. Golul a venit după o perioadă în care jocul se mutase încet-încet la poarta Stelei. În urmă cu câteva minute, Gheorghiu cazuse în careu în urma unui duel cu Latovlevici, însă Balaj nu a părut impresionat. Comentatorii de la Antena 1: „Au fost penaltyuri mai puțin clare acordate în Liga 1”. 


21:23 La Râpă se vede că nu a mai jucat de mult pentru Steaua. Fundașul dreapta primește un cartonaș galben de la Cristi Balaj pentru o intrare întârziată asupra lui Chitoșcă.


21:13 Ocazie mare pentru Steaua! Bourceanu a executat un corner de pe partea stângă, iar lovitura de cap a lui Szukala a lovit bara. Dacă polonezul este unul dintre cei mai activi steliști, colegul său din apărare, Florin Gardoș, are o evoluție ezitantă. Până în minutul 30 a greșit de două ori în fața lui Marian Constantinescu. Steliștii domină autoritar, iar Ceahlăul pare sufocată în propria jumătate.


21:07 La tribuna I a stadionului sunt spectatori veniți din Piatra Neamț și localitățile din jur care țin cu Steaua. La golul lui Adi Popa, explozia de bucurie a fost asemănătoare celei de la golurile Ceahlăului. Sunt însă și fani ai gazdelor care comentează lejeritatea cu care Andrei Dumitraș a tratat faza golului Stelei. Dumitraș a fost în lotul Stelei, la venirea lui Reghecampf, însă nu a rezistat mult la echipa campioană


21:04 Meciul este transmis concomitent de Antena 1 și Dolce Sport. Pentru curioși, transmisia de pe Antena este cu aproape o secundă înaintea celei de pe Dolce Sport.


20:59 Urmează analiza meciului Astra – Viitorul și, în special, a fazei la care Radu Petrescu a acordat lovitură de la 11 metri și din care liderul din Liga 1 a deschis scorul. Colegii de la Digi au încercat să suprindă momentul în care mingea centrată de pe partea dreaptă îl lovește pe Daminuță în mâna dreaptă (foto). Urmează discuțiile legate de intenție, dar e curioasă totuși poziția mâinii lui Daminuță.


20:54 GOOOOOOOOLLLLL. Ceahlăul – Steaua 0-1. Adi Popa deschide scorul în minutul 9 cu un șut la colțul lung, cu piciorul stâng. Steaua pare a ține pasul cu Astra.


20:45 Cum la Giurgiu lucrurile par clare, ne îndreptăm atenția spre meciul de la Piatra Neamț care a început. Steaua are nevoie de victorie și ar avea nevoie și de încurajările fanilor, însă sectorul rezervat galeriei oaspete arată astfel:


20:37 GOOOOOOOLLLLLL Astra – Viitorul 2-0. Yoda a marcat în minutul 80. Nikolov a respins aiurea în zonă centrală și Yoda a înscris cu un șut de la 11 metri (foto). Partida pare decisă, Astra pune o presiune și mai mare pe Steaua care, peste 20 de minute, intră pe teren la Piatra Neamț și este obligată să câștige.


20:31 În acest moment, clasamentul Ligii 1 arată astfel:

 

1. Astra 41puncte (17 meciuri)
2. Petrolul 34p (17 meciuri)
3. Steaua 32p (14 meciuri)


20:26 Penaltyul acordat de Radu Petrescu va deschide acum o discuție pe tema arbitrajelor de care au parte Astra și Steaua în lupta pentru titlu. În tribune la Giurgiu este și șeful arbitrilor, Alexandru Deaconu. Ce părere are oare despre penaltyul din minutul 56?

Între timp, Budescu are o ocazie de a marca, însă șutul său trece în cros prin fața porții lui Balauru. Imediat după, Budescu ratează poate cea mai mare ocazie a meciului. Preia pe piept în mijlocul careului, însă trage tare pe lângă poartă. Astra controlează acum clar partida. 


20:24 La Piatra Neamț, echipele sunt la încălzire. Lumea nu s-a prea îngrămădit să vină la stadion, deși în oraș este Steaua. CLICK AICI PENTRU LIVE TEXT


20:19 Meciul s-a încins după gol. Budescu a avut un șut care a trecut puțin pe lângă poarta lui Balauru, la poarta cealaltă Daminuță a șutat de la distanță, cu emoții pentru Dani Coman. Trage și Mățel la poarta Viitorului. Toată lumea trage la poartă, brusc, în acest meci.


20:15 GOOOOOOOOLLLLL. Astra – Viitorul 1-0: Budescu deschide scorul dintr-un penalty controversat, acordat de centralul Radu Petrescu pentru un presupus henț în careu comis de Daminuță. Mingea l-a lovit în mână pe fostul jucător al lui Inter Milano (foto, primul din dreapta), însă nu pare a exista vreo intenție de a opri balonul cu mâna.


20:08 Avem echipele de start de la Piatra Neamț. Chipciu este rezervă și va sta pe bancă alături de Prepeliță, Pârvulescu, Varela, Iancu și Kapetanos.

 


20:03 INFO TACTIC Daniel Isăilă (foto) e pus pe fapte mari. A făcut două schimbări la pauză: au intrat Amorim și Yazalde, au ieșit Bukary și Enache. A început repriza a doua și Astra nu-și poate permite să piardă două puncte importante în fața Viitorului

 


19:57 Apropo de site-urile cluburilor din Liga 1. Nu vă faceți iluzii că pagina de internet a clubului Steaua oferă mai multe informații. Ultima știre de pe www.fcsteaua.com datează de două zile (foto), după meciul cu Chelsea. Nicio informație despre partida de peste o oră de la Piatra Neamț. Să mai avem însă răbdare, nu e timpul pierdut.

 


19:45 PAUZĂ‚ Prima repriză a partidei de la Giurgiu s-a încheiat. Pentru cei care se așteptau la multe goluri, după 4-0 și 3-0 în precedentele meciuri dintre cele două echipe, pauza vine ca o izbăvire. 100.000 de euro plătesc televiziunile din România pentru un meci din Liga 1. Așadar, pentru 50.000 de euro, echivalentul primelor 45 de minute de la Giurgiu, cei de la Digi au obținut dreptul de a difuza două ocazii mai răsărite. În rest, un fotbal sărăcăcios, deși vorbim despre liderul din campionat.


19:39 Ca să nu creadă cineva că ofițerul de la Ceahlăul este singurul om ocupat din Liga 1, iată cum arată și site-ul liderului (foto) din Liga 1, Astra, în minutul 41 al meciului cu Viitorul. Evident, nu există opțiunea de live score, iar ultima știre este postată acum două zile și conține prețul biletelor pentru acest meci.

 

 


19:33 Așa funcționează comunicarea cu fanii la un club de Liga 1 din România. Mai sunt 90 de minute până la startul meciului cu Steaua și pe site-ului clubului Ceahăul , fcceahlaul.ro, nu apare nicio știre despre acest joc (foto jos). Suporterii formației din Piatra Neamț pot afla însă despre acțiunea de selecție de la centrul de copii și juniori și despre al treilea volum despre Ceahlăul lansat în urmă cu câteva zile de Gelu Crăcană, ofițerul de presă al clubului. Probabil că, ocupat cu lansarea volumului, ofițerul de presă a uitat de partida cu Steaua 🙂


19:27 Înapoi la Giurgiu unde meciul a picat din nou în letargie. Suntem în minutul 28 și se greșesc foarte multe pase la construcția fiecărui atac.


19:21 Fan al Stelei, Ilie Năstase este nemulțumit de programul încărcat al Stelei pe final de an. „Nu există campionat în lume în care să se amâne meciuri pentru partidele echipei naționale. De ce am luat liber 10 zile? Să stăm pe teren să vorbim între noi?! Din cauza echipei naționale, Steaua suferă acum. Am stat în Franța 32 de ani și nu-mi aduc aminte de o etapă amânată pentru națională”, a declarat Ilie Năstase la Dolce Sport.

Năstase ignoră totuși faptul că programul Stelei s-a încărcat și din cauza prezenței în Champions League. De fapt, datorită prezenței în Ligă pentru că în mod sigur Steaua și-a dorit să joace în grupele celei mai tari competiții de cluburi din lume.


19:14 OCAZII MARI Exact ce vorbeam. Viitorul are prima ocazie de gol din această seară după un corner.  Puțanu a reluat cu capul din 5 metri, mingea se ducea spre poartă, însă Mățel a respins de pe linie. La faza imediat următoare, Bukari (foto) a reluat din careul mic pe lângă poarta Viitorului. Meciul s-a aprins din nimic.


19:11 Au trecut deja primele 10 minute din meciul de la Giurgiu. După o primă fază periculoasă la poarta Viitorului, jocul s-a potolit. Sunt semne că ne așteaptă o oră și jumătate plictisitoare. Să mai avem însă un pic de răbdare…


19:05 Fundașul stânga de la Viitorul, Alin Toșca, s-a apucat să taie lemne pe picioarele lui Alexandru Mățel (foto). Fără niciun pic de respect pentru fundașul dreapta al naționalei lui Pițurcă, Toșca n-a nimerit mingea și a degajat în tibia adversarului, o lovitură foarte dureroasă la minus 5 grade. Radu Petrescu îl iartă pe jucătorul Viitorului de un cartonaș galben.


19.01 Organizatorii din Giurgiu au greșit echipa de start a Viitorului. Cu numărul 20 în echipa lui Vintilă apare Emil Dică, deși fostul mijlocaș al Rapidului este acum la Ceahlăul. La Viitorul evoluează Nicolae Dică. A început meciul și Seto trage la poartă încă din secunda 27 a meciului. Se anunță o seară lungă pentru echipa patronată de Gică Hagi


18:20 Mai sunt 40 de minute până începe Astra – Viitorul. Daniel Isăilă a pregătit o formulă ofensivă și va începe încă din primul minut cu Marian Cristescu, alături de căpitanul Constantin Budescu. De partea cealaltă, Vintilă îl va arunca în teren pe Nicolae Dică, alături de fostul „copil-minune” al fotbalului românesc, Cristian Daminuță. Iată cum arată foaia de joc a meciului care va începe la ora 19:00.


17:50 Viitorul Voluntari este victima preferată a lui Constantin Budescu în acest sezon. Astra și Viitorul s-au întâlnit de două ori până acum, în ambele partide învingând giurgiuvenii. În Liga I, Astra a bătut cu 4-0, triplă Budescu, în timp ce în Cupa României trupa lui Isăilă a învins cu 3-0, iar Budescu a deschis scorul. Va reuși căpitanul liderului să marcheze din nou, diseară?


17:10 Meciul Ceahlăul – Steaua are toate șansele să se dispute în condiții neprielnice. Trenul de la Piatra-Neamț va avea de suferit de pe urma faptului că nu va fi încălzit în această noapte, când temperaturile vor coborî sub zero grade Celsius. „Instalația de încălzire a gazonului nu poate funcționa în același timp cu nocturna. Va trebui să o oprim când se lasă seara„, a spus la Sport.ro președintele de onoare al Ceahlăului, Gheorghe Ștefan. Acesta este totuși încrezător în ceea ce privește șansele echipei sale, spunând că „Miriuță este un antrenor mai bun decât Reghecampf. Chiar dacă Steaua are un lot mai bun, noi ne vom lupta cu ei și sunt șanse să câștigăm„.


16:55 Statutul de favorită pe care îl are Astra Giurgiu în confruntarea cu Viitorul pare să îl fi convins și pe Gheorghe Hagi, patronul oaspeților. În ciuda faptului că Viitorul este angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării și se află în acest moment doar pe locul 16, cu 14 puncte din 16 partide, Hagi pare să nu creadă în elevii săi. „E un meci nu greu, foarte greu, vă dați seama. Nu știm câte șanse vom avea, dar mergem să ne jucăm șansele, pentru că nimic nu e în fotbal de la început scris„, a spus „Regele”.


16:45 Statistica nu dă emoții Stelei în confruntarea de diseară, contra Ceahlăului. În special atunci când vine vorba despre confruntările dintre echipele pregătite de Reghecampf și echipa de la Piatra-Neamț. Din cele patru întâlniri, trei pe banca Stelei și una pe banca Concordiei Chiajna, Laurențiu Reghecampf a reușit să și le adjudece pe toate.

  • 2011-12 Concordia – Ceahlăul 2-0
  • 2012-13 Steaua – Ceahlăul 3-0; Ceahlăul – Steaua 3-4
  • 2013-14 Steaua – Ceahlăul 2-1

16:15 Cei doi atacanți de careu din lotul Stelei nu se pot ridica nici măcar împreună la performanțele lui Golubovic din acest sezon. Piovaccari și Kapetanos au marcat împreună 8 goluri în Liga I, în timp ce căpitanul Ceahlăului a reușit de unul singur 9 goluri. Italianul a marcat de 5 ori în campionat, iar grecul readus de la CFR a perforat porțile adverse de numai 3 ori. În această seară este de așteptat ca Piovaccari să joace titular în partida de la ora 20.45.

Atacanții Stelei câștigă detașat lupta cu bosniacul nemțenilor la capitolul salarii. Piovaccari încasează 17.500 de euro pe lună, în timp ce Kape este plătit cu 20.000 de euro. Golubovic are o remunerație lunară de numai 5000 de euro.


 15:30 Pentru a infirma speculațiile cu privire la un eventual blat Stelei la Piatra-Neamț, acolo unde antrenor este Vasile Miriuță, prieten al lui Laurențiu Reghecampf, antrenorul moldovenilor s-a văzut nevoit să facă următoarele precizări: „Jucăm acasă, suntem puternici și sperăm ca la sfârșitul celor 90 de minute să ne bucurăm. Este foarte important pentru noi să rămânem sus. Normal că și Steaua o să vină să câștige, are un lot foarte bun, un antrenor foarte bun, dar meciul se va juca doar pe teren„.


 15:15 Deloc de neglijat este și aspectul favoritelor în opinia caselor de pariuri. Astra a învins Viitorul în tur cu 4-0, în timp ce Steaua a trecut cu 2-1 de Ceahlăul, motiv pentru care bookmakerii văd drept favorite clare echipele din fruntea clasamentului. Astra are la Bwin cota 1.19 pentru victorie. Iată câteva cote interesante din cele două partide:

  • cotă 4.00 – reeditarea desfășurării meciului din tur la Astra – Viitorul, adică X pauză/ 1 final
  • cotă 2.74 – peste 2.5 goluri la Astra – Viitorul, confruntare a celui mai bun atac din Liga I cu  a patra cea mai slabă apărare
  • cotă 9.75 – pentru scor corect 4-0 pentru Astra, același ca cel din turul campionatului

15:15 Steaua are cota 1.60 la victorie, în timp ce Ceahlăul are 5.50. Echipa lui Reghecampf este văzută drept favorită certă de toate casele de pariuri, în ciuda faptului că partida de diseară se va juca, pe terenul de la Piatra-Neamț, în niște condiții extrem de proaste. Meteorologii indică faptul că, la ora meciului, sub Pietricica vor fi aproximativ 0 grade Celsius, aspect de luat în calcul atunci când vă calculați pariurile pentru acest meci.

  • cotă 6.50 – are scor corect 1-1, rezultatul preferat al Stelei din ultima perioadă, una în care echipa are patru egaluri consecutive în Liga I
  • cotă 2.40 – Steaua pauză/Steaua final, pentru cei care cred că echipa lui Reghecampf va câștiga lejer confruntarea din Moldova
  • cotă 2.60 – pentru victorie Steaua fără gol primit. Echipa lui Reghe are cea mai bună apărare a Ligii I, cu numai 10 goluri primite

15:00 Steaua a zburat de la Londra direct la Bacău, acolo de unde a plecat cu autocarul către Piatra-Neamț. Aseară, echipă pregătită de Laurențiu Reghecampf s-a antrenat pe unul dintre terenurile secundare din baza de pregătire a Ceahlăului, unul sub care arheologii au descoperit o fostă cramă evreiască din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.


Un singur pas până la „finala campionatului”, dubla pe care Steaua și Astra Giurgiu o vor disputa pe 18 și pe 21 decembrie. Până la confruntările directe, cele două echipe au de depășit câte un obstacol important. Azi, de la ora 19:00, liderul din Giurgiu va primi, pe teren propriu, Viitorul Voluntari, în timp ce Steaua va juca, de la 20:45, la Piatra-Neamț, cu Ceahlăul. Niciuna dintre cele două echipe cu pretenții la titlu nu-și permite pași greșiți în condițiile în care, în acest moment, clasamentul arată în felul următor:

 

Echipa probabilă a Astrei Giurgiu pentru meciul cu Viitorul

Coman – Mățel, Găman, Mureșan, J. Morais – Seto, Yahaya – Yoda, Budescu, Willian – Yazalde

Echipa probabilă a Stelei pentru meciul cu Ceahlăul

Tătărușanu – Prepeliță, Gardoș, Szukala, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Chipciu, Iancu, Tănase – Piovaccari

 

Cristian Scutariu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat cu planurile de înmormântare
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat…
FOTO Edi Iordănescu, inclus în Top 10 cei mai sexy selecționeri de la EURO 2024. Pe ce loc e românul
FOTO Edi Iordănescu, inclus în Top 10 cei mai sexy selecționeri de la EURO 2024. Pe ce loc e românul
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un…
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ!…
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de Pro TV
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de Pro TV
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri!
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Americanca-minune, dovada că vârsta e doar o cifră: secretul recordului pe care l-a bătut la 76 de ani!
Americanca-minune, dovada că vârsta e doar o cifră: secretul recordului pe care l-a bătut la 76 de ani!
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele