Garcia: "Sunt numărul 10 la Poli"

12 iun 2008 14 afişări Liga 1
Garcia: "Sunt numărul 10 la Poli" Garcia este bucuros că va îmbrăca în sezonul viitor echipamentul alb-violet al lui Poli Timişoara
Jose Luis Garcia a efectuat ieri vizita medicală şi azi va face primul antrenament.

Vizibil afectat de soare, dar şi de diferenţa de fus orar. Aşa a părut ieri Jose Garcia la prima întâlnire cu media din Timişoara.

În Santiago de Chile, ultimul oraş în care a jucat mijlocaşul adus ieri, la ora la care jucătorul dădea interviuri aici era 3 dimineaţa. Disconfortul i se citea pe chip. Totuşi, jucătorul născut în 1985 a reuşit să stea de vorbă cu ziariştii. „Înainte să semnez cu Poli Timişoara am vorbit cu Fabbiani de la CFR Cluj şi cu Miranda de la Dinamo. Amândoi mi-au recomandat să vin. Am ales o formaţie puternică, alături de care vreau să cuceresc trofee şi să joc în Europa”, a explicat Garcia, care se descrie ca un fotbalist complet: „Sunt un număr 10 clasic, îmi place să joc în spatele vârfurilor, dar fac foarte des şi faza de apărare. Alerg mult pe teren”. În acest moment, concurentul său pe post este slovenul Dare Vrsic. Garcia poate juca şi la închidere, fiind astfel un jucător pe gustul antrenorului Uhrin, care caută jucători de atac prezenţi şi în apărare.

Garcia nu a participat ieri la antrenamentul echipei, fiind condus doar către vizita medicală. El s-a apropiat deja de ceilalţi străini aduşi recent, Taborda, Da Costa şi Sretenovic, fiindcă locuiesc împreună la hotelul clubului. Astăzi, mijlocaşul se va pregăti pentru prima oară alături de colegii săi, la antrenamentul programat la ora 10:00.

7 zile va avea nevoie Garcia pentru a recupera diferența de fus orar (o zi pentru fiecare 60 de minute). Între România şi Chile sunt 7 ore

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.