Gabi Balint, avertizat că materialul clientului este de proastă calitate! Hizo: 'Nu am fost consultat la transferuri, am avut un atacant cu gaură în talpă'

9 apr 2013 2415 afişări Liga 1
Gabi Balint, avertizat că materialul clientului este de proastă calitate! Hizo: 'Nu am fost consultat la transferuri, am avut un atacant cu gaură în talpă'

FC Vaslui l-a numit în funcţia de antrenor pe Gabi Balint, dar acesta preia o moştenire extrem de grea, care l-a făcut pe Viorel Hizo să demisioneze. "Dulăul" a explicat care a fost principalul motiv care l-a făcut să cedeze şi să renunţe la funcţie după eşecul de la Severin (0-2).

"În vara trecută au fost mai mulţi impresari decât jucători în cantonament. Au fost aduşi fotbalişti pe posturi unde eram acoperiţi. De exemplu, au fost aduşi Jumisse, Caue şi Tukura, deşi mai aveam doi mijlocaşi la acoperire. Ce să facem cu cinci fotbalişti pe acest post? În atac au fost aduşi doi africani, unul cu gaură în talpă, unul cu gaură în cap, şi a trebuit să mizez pe Temwanjera, care nu mai jucase de 9 luni, şi pe Buhăescu, care nu a jucat 90 de minute în 6 ani de când este la Vaslui. Eu nu am văzut la lucru fotbaliştii care au venit înainte să fie aduşi la Vaslui. Nu puteam să lucrez cu astfel de jucători", a spus Hizo la DigiSport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.