Fraţii Jaadi au luat "foc" când Prunea i-a anunţat că vor fi daţi afară de la Dinamo: "Există o singură variantă! I-am zis că nici eu, nici fratele meu nu avem contracte cu Luana"

20 iun 2019 5292 afişări Liga 1
Fraţii Jaadi au luat "foc" când Prunea i-a anunţat că vor fi daţi afară de la Dinamo: "Există o singură variantă! I-am zis că nici eu, nici fratele meu nu avem contracte cu Luana"

Dinamoviştii vor să se despartă de jucătorii aduşi de Rednic, printre care sunt şi fraţii Jaadi. Dar, Reda, a anunţat acum în ce condiţii va pleca de la roş-albi. Noul manager general al clubului, Florin Prunea, le-a dat vestea că vor pleca de la formaţia ce a încheiat sezonul pe locul nouă în play-out-ul Ligii 1 Betano.

"Este o prostie ce a apărut în presă că o să-mi reziliez contractul. Nu voi pleca nicăieri. Până astăzi m-am antrenat normal. Noul director, Florin Prunea, m-a chemat pe mine şi pe Nabil şi ne-a spus: 'Acum avem o nouă strategie, un nou antrenor, noi nu mai vrem niciun jucător al lui Rednic la Dinamo şi nu ne vom mai baza pe voi'.

Eu i-am spus că asta este o glumă. Eu nu sunt jucătorul lui Rednic, sunt jucătorul lui Dinamo pentru încă doi ani! Nici eu, nici fratele meu, nu avem contracte cu Luana (n.red. - fiica lui Mircea Rednic)"
, a spus Reda Jaadi, conform doardinamo.ro.

Singura variantă prin care ar pleca e ca şefii să-i achite integral salariul, inclusiv lui Nabil. "Vreau să stau în România, la Dinamo! M-am acomodat aici, îmi place echipa, suporterii, oraşul, Nu voi pleca! Dar nu depinde doar de mine. Atât eu, cât şi fratele meu, mai avem contract doi ani de zile. Nu am primit nicio hârtie de reziliere.

Dacă vor să ne dea afară există o singură variantă: 'să ne dea salariile până la finalul contractului. Şi plecăm acasă'. Dar noi vrem să rămânem aici, să dăm totul pentru Dinamo şi pentru suporterii acestui club. Noi nu suntem fotbaliştii nimănui! Suntem fotbaliştii lui Dinamo", a declarat Reda Jaadi.

"Eu am venit gratis la Dinamo. Am luat un singur salariu. Am plătit transferul lui Reda, eu am dat primii 25.000 de euro. Am împrumutat şi clubul", a spus Mircea Rednic. După demiterea antrenorului, unii ca Simon Zenke, Alexandre Christovao, Damien Dussaut, Elvis Kabashi, Facundo Mallo, Ziggy Gordon şi  Parfait Mandanda.

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.