FOTO Stelist până la moarte şi dincolo de ea! Gestul prin care Sameş îl ceartă pe Becali şi din lumea celor drepţi

19 iul 2011 11478 afişări Liga 1
FOTO Stelist până la moarte şi dincolo de ea! Gestul prin care Sameş îl ceartă pe Becali şi din lumea celor drepţi FOTO Stelist până la moarte şi dincolo de ea! Gestul prin care Sameş îl ceartă pe Becali şi din lumea celor drepţi
GALERIE (48 de imagini) VEZI GALERIA

Actuala conducere a Stelei şi situaţia în care a fost adusclubul n-au fost pe placul regretatului Ştefan Sameş. Fostul mareinternaţional român a lăsat cu limbă de moarte ca familia săîmpiedice orice contact cu cei din conducerea Stelei.

Ştefan Sameş era foarte afectat de degradarea echipei sale desuflet şi îl acuza pe Gigi Becali pentru toată situaţiadezastruoasă de la club.

"Gigi l-a sfidat şi Sameş repeta încontinuu 'Argăseală şiStrizu m-au omorât'. Vreau să-i transmit domnului Becali că nutoate se măsoară în bani, până la urmă tot aici ajungi. Ştefan mi-aspus pe patul de spital "te rog să nu accepţi nicio floare de laclub dacă e să mor, nu vreau să am de-a face cu ei, vreau să mălase liniştit", a mărturisit soţia lui Ştefan Sameş.

Dorinţa fostei glorii steliste i-a fost respectată, astfel încâtcoroana trimisă de reprezentanţii clubului roş-albastru nu a fostdepusă alături de celelalte, ci lăsată undeva la poarta cimitiruluiIzvorul Nou.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.