FOTO Parpas a ajuns în Antalya: "Steaua e cea mai bună! Vreau titlul!"

6 feb 2010 50 afişări Comentează şi tu Liga 1
FOTO Parpas a ajuns în Antalya: "Steaua e cea mai bună! Vreau titlul!" Parpas a ajuns în Antalya: "Steaua e cea mai buna! Vreau titlul!" 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/5479012/4/6f8y3253.jpg

Aşa cum ProSport a anunţat în exclusivitate în ediţia tipărităde ieri, Basarab Panduru a reuşit să perfecteze împrumutul luiParpas. Valeriu Argăseală a confirmat informaţia înainte deîmbarcarea pentru Antalya, acolo unde a asistat la meciul cu Rijekade aseară.

"Este adevărat, s-a rezolvat transferul lui Parpas. Elva sosi în această seară cu Panduru în cantonamentul echipei dinAntalya, urmând a face cunoştinţă cu staff-ul Stelei şi cujucătorii", a spus Argăseală.

La rândul său, vicepreşedintele clubului AEL Limassol, TasosPalaris, a confirmat şi el tranzacţia. "Parpas are bagajelefăcute şi o să plece în cantonamentul noii sale echipe. O să joacela Steaua până în vară, urmând ca oficialii acestei formaţii să neplătească 100.000 de euro dacă doresc să-l cumpere definitiv dupăfinalul împrumutului său. Sper că Stelios Parpas o să contribuie lacâştigarea campionatului de către echipa lui MihaiStoichiţă", ne-a spus Tasos.

Astfel, Basarab Panduru şi Parpas abia au sosit în cantonamentulStelei din Antalya, urmând ca, în cursul acestei dimineţi,cipriotul să facă primul antrenament sub comanda lui "Lippi".

Jucatorul a sosit in aceasta seara in Antalya, unde urmeaza sase alature lotului antrenat de Mihai Stoichita. Jucatorul e fericitca a ajuns la echipa din Ghencea, pe care o descrie ca fiind ceamai buna din Romania.

"Sunt foarte bucuros că am ajuns la o echipă ca Steaua.Este cea mai bună din România. Sper să luăm campionatul anulacesta. Ştiu că de trei ani nu s-a mai reuşit acest lucru. Am fostconvins de Mihai Stoichiţă să vin aici, cu care am mai lucrat. DinRomânia am mai auzit de CFR şi de Timişoara", a spusParpas la sosirea in cantonamentul din Antalya

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.