FOTO | Cum se prezintă stadionul Farul înaintea Supercupei dintre Steaua şi ASA Târgu Mureş

1 iul 2015 2623 afişări Liga 1
FOTO | Cum se prezintă stadionul Farul înaintea Supercupei dintre Steaua şi ASA Târgu Mureş
GALERIE (14 de imagini) VEZI GALERIA
  • Supercupa României Timişoreana, ediţia 2015, dintre formaţiile Steaua Bucureşti şi ASA Târgu Mureş, se va disputa, la data de 8 iulie, pe stadionul Farul din Constanţa, informează frf.ro. Meciul va avea loc începând cu ora 21:00.

O arenă încărcată de istorie, un stadion pe care au evoluat mari fotbalişti români în vremurile în care Farul le ţinea piept echipelor de top din primul eşalon, găzduieşte Supercupa României, partida în care Mirel Rădoi şi Dan Petrescu, antrenorii celor două formaţii vor putea să-şi facă o impresie despre echipele pe care le conduc.

Marţi, la arenă se muncea de zor, pe lângă întreţinerea gazonului mai mulţi muncitori trebăluind la montarea noilor scaune de la peluze, unde s-a preferat înlocuirea totală, din cauza faptului că foarte multe erau rupte, dar şi la cosmetizarea tribunei oficiale. Potrivit administratorilor, la ora meciului toate lucrurile pe care le-au promis F.R.F.-ului vor fi realizate, iar cea mai stringentă problemă, cea a toaletelor, se va rezolva prin amplasarea de toalete ecologice în jurul stadionului.

„Pentru FC Farul şi pentru Constanţa, găzduirea Supercupei e o onoare, dar şi o obligaţie. Suntem spre final cu lucrările de la stadion. Încă nu am terminat montarea scaunelor, dar această lucrare va fi gata până la finele săptămânii. Celelalte probleme le-am rezolvat“, a declarat Auraş Braşoveanu, preşedintele executiv al FC Farul.

Foto: Alexandru RAITA

 

Supercupa României Timişoreana, ediţia 2015, dintre formaţiile Steaua Bucureşti şi ASA Târgu Mureş, se va disputa, la data de 8 iulie, pe stadionul Farul din Constanţa, informează frf.ro. Meciul va avea loc începând cu ora 21:00.

Decizia ca întâlnirea dintre campioana şi vicecampioana Ligii 1 din ultimul sezon să se dispute la Constanţa a fost luată în urma şedinţei Comitetului de urgenţă compus din Răzvan Burleanu, preşedinte FRF, Gino Iorgulescu, prim-vicepreşedinte FRF, şi Octavian Goga, vicepreşedinte FRF, cu unanimitate de voturi.

Oraşele Constanţa, Mediaş şi Cluj-Napoca au fost cele trei variante pentru desemnarea locului de desfăşurare a Supercupei. Stadionul Farul a fost supus la trei inspecţii din partea delegaţiei FRF pentru a da un răspuns pozitiv, în acest timp fiind nevoie de mai multe lucrări de modernizare pentru a fi desemnat ca organizator.

S-au pus în vânzare biletele

Începând de marţi, 30 iunie, şi până luni, 6 iulie, biletele la Supercupă sunt disponibile online, pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro. Fiecare suporter poate achiziţiona maximum 4 bilete.
 
Preţurile sunt următoarele:
- Peluze: 15 RON
- Tribuna 1: 40 RON
- Tribuna 2 (inclusiv Family Zone): 30 RON
 
La fel ca la toate partidele organizate de Federaţia Română de Fotbal, suporterii beneficiază şi de această dată de mai multe facilităţi:
 
- posibilitatea de a printa acasă biletul/biletele, evitând astfel costurile suplimentare pentru transport*
- reduceri în Family Zone, sector dedicat fanilor care vin însoţiţi de cel puţin un copil cu vârsta de până la 14 ani (5% reducere pentru două bilete, 10% pentru trei şi 15% pentru patru tichete). IMPORTANT: Fiecare suporter, indiferent de vârstă, trebuie să aibă bilet valabil pentru a intra pe stadion!
- bilete disponibile, începând cu 3 iulie, şi în reţeaua de magazine Inmedio din Bucureşti şi Constanţa, după cum urmează:
 
Bucureşti
• Pasaj Universitate (Pasaj Piaţa Universităţii, luni-sâmbătă 6:00-20:00; duminică 8:00-16:00)
• Mega Mall Bucuresti (Str. Pierre de Coubertin, Bucureşti)
• Cora Sun Plaza (Şos. Olteniţei nr. 83 C Calea Văcăreşti 391, sector 4, luni-duminică 10:00-22:00)
• Feeria Băneasa (Şos. Bucureşti-Ploieşti nr.44 A, sector 1, luni-duminică 9:00-22:00)
 
Constanţa
• Carrefour Constanţa (Bd. Tomis DN 2A, nr. 391, luni-sâmbătă 9:00-22:00, duminică 9:00-20:00)
• Relay Constanţa (Aleea Albăstrelelor nr. 10, luni-sâmbătă 7:00-19:00, duminică 8:00-15:00)
• Real Constanţa (Şos. Mangalia nr. 195, luni-duminică 9:00-21:00)
• City Park Mall (Bd. Alexandru Lăpuşneanu nr. 116 C, luni-joi 10:00-22:00, vineri-sâmbătă 10:00-23:00, duminică 10:00-22:00)
• Corall Constanţa (Str. Cumpenei, nr.2)
 
Începând cu 3 iulie şi până în ziua meciului, biletele vor fi disponibile şi la casele de bilete ale stadionului Farul, în intervalul orar 10:00 - 19:00.
 
* Pentru comenzile plasate cu livrare prin curier rapid se vor adăuga taxele de curierat: 6 RON - Bucureşti, 9 RON - ţară.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.