FOTO Ascoli şi Nwakaeme, prezentaţi oficial de U Cluj! "Am făcut ultimul transfer"

6 feb 2011 301 afişări Liga 1
FOTO Ascoli şi Nwakaeme, prezentaţi oficial de U Cluj! "Am făcut ultimul transfer" FOTO Ascoli şi Nwakaeme, prezentaţi oficial de U Cluj! "Am făcut ultimul transfer"

U Cluj şi-a prezentat noile achiziţii! Nicola Ascoli, ultimadată la Frosinone în Serie B, şi Nwakaeme Anthony, venit de laArieşul Turda au fost prezentaţi în cadrul unei conferinţe de presădin Antalya

Ascoli a semnat un angajament valabil un an şi jumătate, în timpce Tony a semnat prelungirea contractului cu încă patrusezoane.

Nicola Ascoli (31 de ani) are şi 25 de partide în Serie A.

Tony (21 de ani, Nigeria) a evoluat în turul campionatului laArieşul Turda, sub forma de împrumut

"Sunt fericit că am semnat cu Universitatea Cluj, o echipă deviitor. Sper să-i mulţumesc pe cei de aici. Nu cunoaşteam foartemulte despre campionatul României, dar am luat această ofertă ca oprovacare şi sunt mulţumit că am ajuns aici. Am auzit şi derivalitatea cu CFR Cluj şi sper să-i învingem încampionat"
, a declarat Nicola Ascoli

Nwakaeme Anthony: "Speram să revin cât mai rapid de laTurda, iată ca s-a întâmplat asta şi nu pot decât să fiufericit"

Florian Walter: "Putem anunţa că s-a făcut ultimultransfer, odată cu venirea lui Nicola. Totodată, îl prezentăm şi peTony, care a semnat prelungirea contactului cu încă patru ani. Amrezolvat şi această problemă şi sunt foarte mulţumit detransferurile făcute. Acum 3-4 ani nu puteam să ne atingem dejucători din Italia, acuma avem dovada că vin şi italieniiîncoace"

"Ascoli se pretează la profilul de jucător pe care îl căutăm. Înmomentul acesta suntem acoperiţi pe toate posturile. Importantăeste perioada imediat următoare şi modul in care vom abordacampionatul. Avem obiectiv ocuparea unui dintre locurile 8-12, dardacă evoluţiile noastre viitoare propun un obiectiv mai mare, îlvom aborda. Sunt mulţumit de jucătorii aduşi. A fost o perioadă detransferuri bine gândită, pe roluri, s-a muncit mult la acestaspect chiar şi în vacanţa de iarnă şi totul a culminat cu acestultim transfer, venirea lui Nicola"
, a declarat şi IonuţBadea

Sursa FOTO: universitateacluj.ro

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.