"Florentin Matei este un copil foarte talentat! Lucrează cu mintea, nu va obosi niciodată"

17 mai 2010 127 afişări Liga 1
"Florentin Matei este un copil foarte talentat! Lucrează cu mintea, nu va obosi niciodată" no title

Florentin Matei, puştiul de 17 ani de la care steliştii aşteaptă foarte mult, a debutat aseară în meciul cu Craiova. Cornel Jurcă, antrenorul care coordonează activitatea la Academia de Fotbal a Stelei, consideră că Matei are şanse să devină un jucător foarte mare, dacă va fi crescut aşa cum trebuie.

"Mă bucur foarte mult că acest copil a debutat la echipa mare. Matei este un copil interiorizat, foarte profund, iar această profunzime îl face să asculte cu mare atenţie tot ce i se spune. Trebuie să mai lucreze la forţa fizică, dar de partea tehnică nu duce lipsă. Este un copil foarte talentat. Matei lucrează cu mintea şi picioarele nu îl vor obosi niciodată. Este important ca antrenorii de la prima echipă să îl accepte.

Era normal să aibă emoţii, gândiţi-vă însă pentru ce echipă a debutat. Chiar dacă Steaua trece printr-o perioadă mai puţin fericită, rămâne însă o echipă care face cinste fotbalului românesc", a spus Cornel Jurcă la Sport.ro

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.