LIVE BLOG | FCSB – Dinamo 1-1. Meci superb pe Arena Națională

Autor: Razvan Toma Publicat: 05 Oct. 2019, 19:12 Actualizat: 05 Oct. 2019, 22:33 Fotbal Intern

FCSB – Dinamo 1-1 (F. Coman 28 / Ciobotariu 10)

  • FCSB: Bălgrădean – C. Manea (Moruțan 75), L. Cristea, Planic, Panțîru – Vînă (Ad. Popa 46), Ov. Popescu, Oaidă  – Man (Gnohere 46), Fl. Tănase, Fl. Coman
  • Rezerve: Vlad – Crețu, Moutinho, Chorbadzhiyski
  • Dinamo: Piscitelli – D. Ciobotariu, M. Popescu, Puljic, Corbu – Mrzljak (Răuță 58), I. Filip – Neicuțescu (D. Popa 75), Nistor, Moldoveanu – Montini
  • Rezerve: Straton – Klimavicius, R. Grigore, De Moura, Brito

Minutul 90+5: Fluier final! FCSB și Dinamo au arătat un fotbal foarte bun pentru nivelul Ligii 1.

Minutul 90: Apără Piscitelli! Florinel Coman a trimis sub bara transversală din lovitură liberă, dar portarul italian a plonjat superb și a scos din vinclu. Rămâne 1-1.

Minutul 83: FCSB trebuie să lucreze mult mai mult la fazele fixe. Fiecare centrare expediată de Dan Nistor le-a dat emoții gazdelor. Daniel Popa a reluat acum pe lângă poartă, după ce fundașii lui Vintilă au făcut un nou marcaj modest.

Iulian Cristea (DS), de la FCSB, lupta pentru balon in timpul meciului de fotbal contra echipei Dinamo, din etapa a XII-a a Ligii 1, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata, 5 octombrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Minutul 76: Nistor nu l-a uitat pe Ovidiu Popescu. Căpitanul lui Dinamo a încasat un cartonaș galben după ce l-a faultat dur pe mijlocașul FCSB-ului.

Minutul 75: Ultima schimbare la FCSB. Intră Olimpiu Moruțan, iese Cristi Manea. Cel mai probabil pe postul de fundaș dreapta va ajunge Ovidiu Popescu. A schimbat și Dușan Uhrin: intră Popa, iese Neicuțescu.

Minutul 74: Încă un galben. Ovidiu Popescu primește cartonașul galben pentru un fault comis asupra lui Dan Nistor.

Minutul 72: Execuție pretențioasă. Florin Tănase a încercat să trimită în vinclu dintr-o lovitură liberă de la 23 de metri, dar mingea a trecut la o palmă pe lângă poarta adversă. Rămâne 1-1.

Minutul 67: Ocazie pentru Dinamo. Montini a pătruns în careu din flancul stâng, i-a pasat lui Neicuțescu la 11 metri, dar jucătorul revenit de la Chindia a trimis pe lângă poartă.

Minutul 58: Schimbă și Dinamo. Intră Răuță, iese Mrzljak.

Minutul 57: Un nou cartonaș galben. Istvan Kovacs l-a avertizat pe Răzvan Oaidă.

Minutul 55: Replica lui Dinamo! Dan Nistor i-a pasat superb lui Moldoveanu, care a scăpat în flancul drept. Moldoveanu a trimis în șase metri, Montini venea lansat, dar Iulian Cristea a intervenit în ultima secundă și a respins în afara terenului. Intervenție senzațională a fundașului adus de la Mediaș. Început promițător de repriză secundă.

Minutul 52: Bară! Florin Tănase a reluat cu capul din careu, dar mingea a picat pe bara transversală. Început bun pentru gazde.

Minutul 46: S-a reluat partida. Bogdan Vintilă a făcut două schimbări la pauză: au intrat Gnohere și Adi Popa, au ieșit Dennis Man și Ionuț Vînă. Florin Tănase va trece în locul lui Vînă, Popa în locul lui Man, iar Gnohere va fi vârful FCSB-ului.

Minutul 45+5: Pauză pe Arena Națională!

Mattia Montini (C), de la Dinamo, suteaza in timpul meciului de fotbal contra echipei FCSB din etapa a XII-a a Ligii 1, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata, 5 octombrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Minutul 45+2: Bară! FCSB scapă incredibil după o altă fază fixă. Montini a reluat cu capul după o lovitură de colț executată de Dan Nistor, iar Planic a respins de două ori de pe linia porții. A treia oară, mingea a ricoșat la Puljic, care a trimis în bara laterală din circa trei metri. FCSB arată teribil la fazele fixe.

Ante Puljic (D), de la Dinamo, reactioneaza dupa o ratare in timpul meciului de fotbal contra echipei FCSB din etapa a XII-a a Ligii 1, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata, 5 octombrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Minutul 45+1: Un avertisment și pentru gazde. Vînă a încasat cartonașul galben.

Arbitrul Istvan Kovacs arata un cartonas galben in meciul de fotbal dintre FCSB si Dinamo din etapa a XII-a a Ligii 1, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata, 5 octombrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Minutul 43: Cât mai multă tămâie pentru fazele fixe! Dinamo a trecut pe lângă golul de 2-1, după o lovitură liberă executată de Nistor. Căpitanul lui Dinamo a centrat cu boltă la opt metri, Montini a deviat cu capul pe spate, de lângă trei adversari, dar Bălgrădean a respins în bară. Fundașii FCSB-ului au îndepărtat mingea până la urmă, astfel că scorul rămâne 1-1.

Minutul 34: S-A RELUAT JOCUL! Cele două echipe au stat circa cinci minute în zona vestiarelor, după care Istvan Kovacs a decis că jocul poate continua.

Minutul 33: MECIUL A FOST ÎNTRERUPT! Istvan Kovacs a chemat cele două echipe la marginea terenului după ce galeria lui Dinamo a scandat „Țigane, Țigane”, atunci când Florinel Coman se pregătea să execute o lovitură de colț. Crainicul Arenei Naționale le-a cerut suporterilor să înceteze cu scandările rasiste.

Cele două echipe vor sta în zona vestiarelor pentru următoarele zece minute, după care centralul Istvan Kovacs va decide dacă jocul se va relua sau nu. Între timp, fanii lui Dinamo au început să strige: „Afară cu ungurii din țară”.

Arbitrul Istvan Kovacs se sterge la ochi in timpul meciului de fotbal dintre FCSB si Dinamo din etapa a XII-a a Ligii 1, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata, 5 octombrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Minutul 28: GOOOL FCSB! Florinel Coman egalează după un adevărat carambol în careul oaspeților. Tănase a primit la 13 metri, i-a pasat lui Coman, iar fundașii lui Dinamo au început să se întreacă în gafe.

Florinel Coman (CS), de la FCSB, reactioneaza dupa inscrierea unui gol in timpul meciului de fotbal contra echipei Dinamo, din etapa a XII-a a Ligii 1, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata, 5 octombrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Minutul 18: Un nou cartonaș galben pentru Dinamo. Puljic a fost avertizat de Istvan Kovacs.

Minutul 14: Apără Piscitelli! Dennis Man l-a lansat pe Florin Tănase, care a șutat puternic de la 14 metri. Portarul italian a respins în lateral, după care a reținut balonul.

Minutul 10: GOOOL Dinamo! Ciobotariu deschide scorul cu o lovitură de cap. Dan Nistor a centrat de la colțul terenului, iar fiul lui Liviu Ciobotariu a reluat perfect la colțul scurt. Mingea s-a dus sub bara transversală, iar Bălgrădean n-a avut nicio șansă. Început perfect pentru Dinamo.

Denis Ciobotariu, de la Dinamo Bucuresti, reactioneaza dupa inscrierea unui gol in timpul meciului de fotbal contra echipei FCSB din etapa a XII-a a Ligii 1, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata, 5 octombrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Minutul 9: Replica dinamoviștilor! Neicuțescu a centrat în fața porții, Moldoveanu n-a reușit să reia din foarfecă, dar a fost blocat de Panțîru. Mingea a ajuns la Montini, care a șutat puternic la colțul scurt. Bălgrădean a fost la post și a respins în corner.

Minutul 3: Ocazie pentru FCSB! Florinel Coman a pătruns în centru din banda stângă, a șutat la colțul lung, dar Piscitelli a respins în lateral.

Minutul 2: Istvan Kovacs a arătat primul cartonaș galben. Dinamovistul Filip a fost avertizat pentru un fault comis la centrul terenului.

Minutul 1: A început meciul de pe Arena Națională! Iată scenografiile realizate de PCH și PRA:

20:10 Gigi Becali așteaptă un succes în această seară: „De ce să am emoții? E meci de fotbal. Nu mai sunt ca pe vremuri. Fotbalul este un joc. Toată lumea spune că suntem mai valoroși decât ei. E derby, se poate întâmpla orice. Și ei își vor da viața. Mă aștept la cele trei puncte. Întâlnim o echipă cu tradiție, cu un antrenor valoros, dar noi vrem să ne impunem. Domnul Duckadam spunea că Nistor nu are loc la noi, eu spun că da. Dar nu va juca niciodată la FCSB. O să vedeți că Manea, Panțîru, Man, Coman și Oaidă vor ajunge la națională. Mi-a plăcut declarația lui Man, care a zis că o să vorbim pe teren”, a spus Becali, la sosirea la Arena Națională.

20:00 Dinamoviștii au ieșit la încălzire. Sectorul „câinilor” e aproape plin, iar băieții lui Uhrin au avut parte de o primire senzațională. Vă puteți convinge din clipul video de mai jos.

19:39 Ion Marin e prezent pe Arena Națională: „Dinamo s-a schimbat mult în bine. O victorie ar însemna mult pentru jucători, pentru forța vestiarului. Rezultatul este deschis. Nu putem să spunem că există o favorită în această seară. Mie îmi pare rău că nu joacă Fabbrini. Era un jucător important lângă Nistor. El poate cu ușurință să scoată adversari din joc. Să sperăm că Nistor va fi ajutat de ceilalți”, a spus Ion Marin, la microfonul Digi Sport.

19:35 Ilie Dumitrescu a analizat echipa de start a FCSB-ului: „Ovidiu Popescu va juca în fața apărării, iar Oaidă cu Vînă la mijloc. Mă surprinde această echipă a lui Vintilă. Îmi place cum arată această formulă. Dacă Dinamo va fi în avantaj, poți să sacrifici un mijlocaș și să joci cu Tănase în spatele ‘Bizonului’. Nu știu ce se întâmplă cu Tsoumou. Cu CFR a fost preferat Tsoumou, după care a dispărut. El și cu Craiova a intrat bine, a marcat…”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

19:15 Avem echipele de start pentru meciul din această seară! Cei doi antrenori, Bogdan Vintilă și Dușan Uhrin Jr aruncă în luptă cele mai bune garnituri disponibile.

 

View this post on Instagram

 

Puljic, înainte de FCSB – Dinamo. #liga1 #fcsb #dinamo #prosport #football #red #dogs

A post shared by ProSport (@prosport.ro) on

Din loturile actuale ale celor două formații, au mai jucat în derby-uri: de 12 ori – Ad. Popa I; 11 – Gnohéré; 9 – Pintilii; 8 – Bălgrădean; 7 – Fl. Tănase; 5 – Ov. Popescu; 4 – Fl. Coman, Man, Planić; 2 – Moruțan, Dr. Nedelcu; 1 – Al. Stan, D. Vlad de la Steaua / de 6 ori – D. Nistor; 4 – Daniel Popa, Mihai Popescu; 3 – I. Șerban; 2 – Puljić, Sorescu; 1 – Corbu, R. Moldoveanu de la Dinamo

Autor: Razvan Toma Publicat: 05 Oct. 2019, 19:12 Actualizat: 05 Oct. 2019, 22:33 Fotbal Intern
Pe aceeași temă
TRAGEDIE | A murit fostul soț al lui Teo Trandafir
TRAGEDIE | A murit fostul soț al lui Teo Trandafir
Replica unui poliţist de la 112 pentru un bărbat din Teleorman: „Băi, Lache!“
Replica unui poliţist de la 112 pentru un bărbat din Teleorman: „Băi, Lache!“
Casa Cristinei Topescu, DESIGILATA! Ce a aparut ACUM in fata usii! Vecinii NU vor UITA prea curand IMAGINILE - VIDEO
Casa Cristinei Topescu, DESIGILATA! Ce a aparut ACUM in fata usii! Vecinii NU vor UITA prea curand IMAGINILE - VIDEO
E uluitor ce s-a întâmplat cu o fostă campioană olimpică după ce a recunoscut public că este virgină, la 36 de ani | VIDEO
E uluitor ce s-a întâmplat cu o fostă campioană olimpică după ce a recunoscut public că este virgină, la 36 de ani ...
„Nimeni nu vrea sa il accidenteze!” Dezvaluiri INCENDIARE din vestiarul Barcelonei! Fostul jucator al catalanilor vorbeste cum este tratat Messi la antrenamente
„Nimeni nu vrea sa il accidenteze!” Dezvaluiri INCENDIARE din vestiarul Barcelonei! Fostul jucator al catalanilor vorbeste ...
Așa fac ardelencele amor pasional! Imagini fierbinți cu fetele care au înnebunit bărbații din toată lumea
Așa fac ardelencele amor pasional! Imagini fierbinți cu fetele care au înnebunit bărbații din toată lumea
Vaginul, între mit şi adevăr: 5 lucruri în care să nu mai crezi
Vaginul, între mit şi adevăr: 5 lucruri în care să nu mai crezi
A pus Jack Daniel's în loc de lichid de parbriz și s-a lăudat cu asta pe internet. Acum regretă amarnic
A pus Jack Daniel's în loc de lichid de parbriz și s-a lăudat cu asta pe internet. Acum regretă amarnic
Wuhan, oraşul din China unde a apărut virusul ucigaş, a fost închis. Numărul morţilor s-a dublat într-o singură zi
Wuhan, oraşul din China unde a apărut virusul ucigaş, a fost închis. Numărul morţilor s-a dublat într-o singură zi
FĂRĂ precedent! Explodază preţurile abonamentelor la Telekom, din nou. Cât vor plăti de acum clienţii
FĂRĂ precedent! Explodază preţurile abonamentelor la Telekom, din nou. Cât vor plăti de acum clienţii
Declararaţii SCANDALOASE ale unui mare istoric român despre Trianon. „Românii trebuie să accepte că este o TRAUMĂ majoră pentru Ungaria”
Declararaţii SCANDALOASE ale unui mare istoric român despre Trianon. „Românii trebuie să accepte că este o TRAUMĂ ...
"Îmi pare rău că iubitul tău se uită ..." Incredibil cum a ieşit pe stradă această tânără. Ce le transmite femeilor
Becali, lovitură grandioasă în istoria FCSB. 30 de milioane de euro, banii jos pentru Coman. Omul lui Mourinho a confirmat mutarea:
Becali, lovitură grandioasă în istoria FCSB. 30 de milioane de euro, banii jos pentru Coman. Omul lui Mourinho a confirmat ...
Șoc total: România este ruptă în două! Ce se întâmplă chiar acum la noi în țară
Șoc total: România este ruptă în două! Ce se întâmplă chiar acum la noi în țară
Toți șoferii trebuie să știe asta despre anvelopele lor. Poți primi o amendă de 725 lei
Toți șoferii trebuie să știe asta despre anvelopele lor. Poți primi o amendă de 725 lei
Dezvaluirea INCREDIBILA despre Nicolae Ceausescu! S-a aflat la 30 de ani de la Revolutie! Ce facea cu Gica Petrescu
Dezvaluirea INCREDIBILA despre Nicolae Ceausescu! S-a aflat la 30 de ani de la Revolutie! Ce facea cu Gica Petrescu
Dezvăluiri de la Iulian Stanciu. De ce a introdus eMag taxa de livrare?
Dezvăluiri de la Iulian Stanciu. De ce a introdus eMag taxa de livrare?
Din păcate, e știrea tristă a zilei. Silviu Moldovan s-a sinucis. A fost găsit spânzurat în casă
Din păcate, e știrea tristă a zilei. Silviu Moldovan s-a sinucis. A fost găsit spânzurat în casă
Moment ŞOCANT petrecut în timpul unei transmisiuni în direct. Priviţi cu atenţie în spatele persoanei căreia i se ia interviul. Este aceasta dovada clară că e posibilă TELEPORTAREA? [VIDEO]
Moment ŞOCANT petrecut în timpul unei transmisiuni în direct. Priviţi cu atenţie în spatele persoanei căreia i se ...
Doi tineri şi-au anulat nunta după ce socrul mare ar fi fugit cu soacra mică. Viitorii miri au anunţat poliţia
Doi tineri şi-au anulat nunta după ce socrul mare ar fi fugit cu soacra mică. Viitorii miri au anunţat poliţia
Program bănci  24 ianuarie BCR, Transilvania, BRD, ING, Unicredit, CEC, Alpha, Garanti, Raiffeisen
Program bănci 24 ianuarie BCR, Transilvania, BRD, ING, Unicredit, CEC, Alpha, Garanti, Raiffeisen
Filmaţi când făceau sex în sala de curs. Ce au păţit studenţii
Filmaţi când făceau sex în sala de curs. Ce au păţit studenţii
Cum arată fosta soție a lui Vladimir Putin! După o relație tumultoasă, femeia se iubește acum cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr
Cum arată fosta soție a lui Vladimir Putin! După o relație tumultoasă, femeia se iubește acum cu un bărbat cu 20 de ...
Meghan Markle, declarație ȘOCANTĂ despre Familia Regală! Ce a putut să spună despre soțul ei și familia lui este de nedescris
Meghan Markle, declarație ȘOCANTĂ despre Familia Regală! Ce a putut să spună despre soțul ei și familia lui este ...
Primul soț al Mihaelei Rădulescu, declarații incendiare: „Am prins-o cu…”
Primul soț al Mihaelei Rădulescu, declarații incendiare: „Am prins-o cu…”
Cum afli kilometrii REALI la o mașina din Grupul VAG (VW, Skoda, SEAT, Audi)? Metoda care nu dă greș
Cum afli kilometrii REALI la o mașina din Grupul VAG (VW, Skoda, SEAT, Audi)? Metoda care nu dă greș
Oana Zăvoranu FACE PRAF O VEDETĂ: 'Mogula frumuseții… really? Bine că măcar operațiile sunt totuși ok, nu ca la pocnitori'
Oana Zăvoranu FACE PRAF O VEDETĂ: 'Mogula frumuseții… really? Bine că măcar operațiile sunt totuși ok, nu ca la ...
CONVORBIRILE SECRETE, din pușcărie, ale lui Gheorghe Dincă! Cum a încercat să o 'cumpere' pe Luiza și DOVADA că nu voia să o omoare
CONVORBIRILE SECRETE, din pușcărie, ale lui Gheorghe Dincă! Cum a încercat să o 'cumpere' pe Luiza și DOVADA că nu ...
Dr. Florin Ioan Bălănică: despre obezitate şi efectele sale grave INTERVIU EXCLUSIV
Dr. Florin Ioan Bălănică: despre obezitate şi efectele sale grave INTERVIU EXCLUSIV