LIVE BLOG | FCSB – Dinamo 1-1. Meci superb pe Arena Națională

Autor: Razvan Toma Publicat: 05 Oct. 2019, 19:12 Actualizat: 05 Oct. 2019, 22:33 Fotbal Intern

FCSB – Dinamo 1-1 (F. Coman 28 / Ciobotariu 10)

  • FCSB: Bălgrădean – C. Manea (Moruțan 75), L. Cristea, Planic, Panțîru – Vînă (Ad. Popa 46), Ov. Popescu, Oaidă  – Man (Gnohere 46), Fl. Tănase, Fl. Coman
  • Rezerve: Vlad – Crețu, Moutinho, Chorbadzhiyski
  • Dinamo: Piscitelli – D. Ciobotariu, M. Popescu, Puljic, Corbu – Mrzljak (Răuță 58), I. Filip – Neicuțescu (D. Popa 75), Nistor, Moldoveanu – Montini
  • Rezerve: Straton – Klimavicius, R. Grigore, De Moura, Brito

Minutul 90+5: Fluier final! FCSB și Dinamo au arătat un fotbal foarte bun pentru nivelul Ligii 1.

Minutul 90: Apără Piscitelli! Florinel Coman a trimis sub bara transversală din lovitură liberă, dar portarul italian a plonjat superb și a scos din vinclu. Rămâne 1-1.

Minutul 83: FCSB trebuie să lucreze mult mai mult la fazele fixe. Fiecare centrare expediată de Dan Nistor le-a dat emoții gazdelor. Daniel Popa a reluat acum pe lângă poartă, după ce fundașii lui Vintilă au făcut un nou marcaj modest.

Iulian Cristea (DS), de la FCSB, lupta pentru balon in timpul meciului de fotbal contra echipei Dinamo, din etapa a XII-a a Ligii 1, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata, 5 octombrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Minutul 76: Nistor nu l-a uitat pe Ovidiu Popescu. Căpitanul lui Dinamo a încasat un cartonaș galben după ce l-a faultat dur pe mijlocașul FCSB-ului.

Minutul 75: Ultima schimbare la FCSB. Intră Olimpiu Moruțan, iese Cristi Manea. Cel mai probabil pe postul de fundaș dreapta va ajunge Ovidiu Popescu. A schimbat și Dușan Uhrin: intră Popa, iese Neicuțescu.

Minutul 74: Încă un galben. Ovidiu Popescu primește cartonașul galben pentru un fault comis asupra lui Dan Nistor.

Minutul 72: Execuție pretențioasă. Florin Tănase a încercat să trimită în vinclu dintr-o lovitură liberă de la 23 de metri, dar mingea a trecut la o palmă pe lângă poarta adversă. Rămâne 1-1.

Minutul 67: Ocazie pentru Dinamo. Montini a pătruns în careu din flancul stâng, i-a pasat lui Neicuțescu la 11 metri, dar jucătorul revenit de la Chindia a trimis pe lângă poartă.

Minutul 58: Schimbă și Dinamo. Intră Răuță, iese Mrzljak.

Minutul 57: Un nou cartonaș galben. Istvan Kovacs l-a avertizat pe Răzvan Oaidă.

Minutul 55: Replica lui Dinamo! Dan Nistor i-a pasat superb lui Moldoveanu, care a scăpat în flancul drept. Moldoveanu a trimis în șase metri, Montini venea lansat, dar Iulian Cristea a intervenit în ultima secundă și a respins în afara terenului. Intervenție senzațională a fundașului adus de la Mediaș. Început promițător de repriză secundă.

Minutul 52: Bară! Florin Tănase a reluat cu capul din careu, dar mingea a picat pe bara transversală. Început bun pentru gazde.

Minutul 46: S-a reluat partida. Bogdan Vintilă a făcut două schimbări la pauză: au intrat Gnohere și Adi Popa, au ieșit Dennis Man și Ionuț Vînă. Florin Tănase va trece în locul lui Vînă, Popa în locul lui Man, iar Gnohere va fi vârful FCSB-ului.

Minutul 45+5: Pauză pe Arena Națională!

Mattia Montini (C), de la Dinamo, suteaza in timpul meciului de fotbal contra echipei FCSB din etapa a XII-a a Ligii 1, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata, 5 octombrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Minutul 45+2: Bară! FCSB scapă incredibil după o altă fază fixă. Montini a reluat cu capul după o lovitură de colț executată de Dan Nistor, iar Planic a respins de două ori de pe linia porții. A treia oară, mingea a ricoșat la Puljic, care a trimis în bara laterală din circa trei metri. FCSB arată teribil la fazele fixe.

Ante Puljic (D), de la Dinamo, reactioneaza dupa o ratare in timpul meciului de fotbal contra echipei FCSB din etapa a XII-a a Ligii 1, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata, 5 octombrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Minutul 45+1: Un avertisment și pentru gazde. Vînă a încasat cartonașul galben.

Arbitrul Istvan Kovacs arata un cartonas galben in meciul de fotbal dintre FCSB si Dinamo din etapa a XII-a a Ligii 1, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata, 5 octombrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Minutul 43: Cât mai multă tămâie pentru fazele fixe! Dinamo a trecut pe lângă golul de 2-1, după o lovitură liberă executată de Nistor. Căpitanul lui Dinamo a centrat cu boltă la opt metri, Montini a deviat cu capul pe spate, de lângă trei adversari, dar Bălgrădean a respins în bară. Fundașii FCSB-ului au îndepărtat mingea până la urmă, astfel că scorul rămâne 1-1.

Minutul 34: S-A RELUAT JOCUL! Cele două echipe au stat circa cinci minute în zona vestiarelor, după care Istvan Kovacs a decis că jocul poate continua.

Minutul 33: MECIUL A FOST ÎNTRERUPT! Istvan Kovacs a chemat cele două echipe la marginea terenului după ce galeria lui Dinamo a scandat „Țigane, Țigane”, atunci când Florinel Coman se pregătea să execute o lovitură de colț. Crainicul Arenei Naționale le-a cerut suporterilor să înceteze cu scandările rasiste.

Cele două echipe vor sta în zona vestiarelor pentru următoarele zece minute, după care centralul Istvan Kovacs va decide dacă jocul se va relua sau nu. Între timp, fanii lui Dinamo au început să strige: „Afară cu ungurii din țară”.

Arbitrul Istvan Kovacs se sterge la ochi in timpul meciului de fotbal dintre FCSB si Dinamo din etapa a XII-a a Ligii 1, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata, 5 octombrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Minutul 28: GOOOL FCSB! Florinel Coman egalează după un adevărat carambol în careul oaspeților. Tănase a primit la 13 metri, i-a pasat lui Coman, iar fundașii lui Dinamo au început să se întreacă în gafe.

Florinel Coman (CS), de la FCSB, reactioneaza dupa inscrierea unui gol in timpul meciului de fotbal contra echipei Dinamo, din etapa a XII-a a Ligii 1, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata, 5 octombrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Minutul 18: Un nou cartonaș galben pentru Dinamo. Puljic a fost avertizat de Istvan Kovacs.

Minutul 14: Apără Piscitelli! Dennis Man l-a lansat pe Florin Tănase, care a șutat puternic de la 14 metri. Portarul italian a respins în lateral, după care a reținut balonul.

Minutul 10: GOOOL Dinamo! Ciobotariu deschide scorul cu o lovitură de cap. Dan Nistor a centrat de la colțul terenului, iar fiul lui Liviu Ciobotariu a reluat perfect la colțul scurt. Mingea s-a dus sub bara transversală, iar Bălgrădean n-a avut nicio șansă. Început perfect pentru Dinamo.

Denis Ciobotariu, de la Dinamo Bucuresti, reactioneaza dupa inscrierea unui gol in timpul meciului de fotbal contra echipei FCSB din etapa a XII-a a Ligii 1, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata, 5 octombrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Minutul 9: Replica dinamoviștilor! Neicuțescu a centrat în fața porții, Moldoveanu n-a reușit să reia din foarfecă, dar a fost blocat de Panțîru. Mingea a ajuns la Montini, care a șutat puternic la colțul scurt. Bălgrădean a fost la post și a respins în corner.

Minutul 3: Ocazie pentru FCSB! Florinel Coman a pătruns în centru din banda stângă, a șutat la colțul lung, dar Piscitelli a respins în lateral.

Minutul 2: Istvan Kovacs a arătat primul cartonaș galben. Dinamovistul Filip a fost avertizat pentru un fault comis la centrul terenului.

Minutul 1: A început meciul de pe Arena Națională! Iată scenografiile realizate de PCH și PRA:

20:10 Gigi Becali așteaptă un succes în această seară: „De ce să am emoții? E meci de fotbal. Nu mai sunt ca pe vremuri. Fotbalul este un joc. Toată lumea spune că suntem mai valoroși decât ei. E derby, se poate întâmpla orice. Și ei își vor da viața. Mă aștept la cele trei puncte. Întâlnim o echipă cu tradiție, cu un antrenor valoros, dar noi vrem să ne impunem. Domnul Duckadam spunea că Nistor nu are loc la noi, eu spun că da. Dar nu va juca niciodată la FCSB. O să vedeți că Manea, Panțîru, Man, Coman și Oaidă vor ajunge la națională. Mi-a plăcut declarația lui Man, care a zis că o să vorbim pe teren”, a spus Becali, la sosirea la Arena Națională.

20:00 Dinamoviștii au ieșit la încălzire. Sectorul „câinilor” e aproape plin, iar băieții lui Uhrin au avut parte de o primire senzațională. Vă puteți convinge din clipul video de mai jos.

19:39 Ion Marin e prezent pe Arena Națională: „Dinamo s-a schimbat mult în bine. O victorie ar însemna mult pentru jucători, pentru forța vestiarului. Rezultatul este deschis. Nu putem să spunem că există o favorită în această seară. Mie îmi pare rău că nu joacă Fabbrini. Era un jucător important lângă Nistor. El poate cu ușurință să scoată adversari din joc. Să sperăm că Nistor va fi ajutat de ceilalți”, a spus Ion Marin, la microfonul Digi Sport.

19:35 Ilie Dumitrescu a analizat echipa de start a FCSB-ului: „Ovidiu Popescu va juca în fața apărării, iar Oaidă cu Vînă la mijloc. Mă surprinde această echipă a lui Vintilă. Îmi place cum arată această formulă. Dacă Dinamo va fi în avantaj, poți să sacrifici un mijlocaș și să joci cu Tănase în spatele ‘Bizonului’. Nu știu ce se întâmplă cu Tsoumou. Cu CFR a fost preferat Tsoumou, după care a dispărut. El și cu Craiova a intrat bine, a marcat…”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

19:15 Avem echipele de start pentru meciul din această seară! Cei doi antrenori, Bogdan Vintilă și Dușan Uhrin Jr aruncă în luptă cele mai bune garnituri disponibile.

 

View this post on Instagram

 

Puljic, înainte de FCSB – Dinamo. #liga1 #fcsb #dinamo #prosport #football #red #dogs

A post shared by ProSport (@prosport.ro) on

Din loturile actuale ale celor două formații, au mai jucat în derby-uri: de 12 ori – Ad. Popa I; 11 – Gnohéré; 9 – Pintilii; 8 – Bălgrădean; 7 – Fl. Tănase; 5 – Ov. Popescu; 4 – Fl. Coman, Man, Planić; 2 – Moruțan, Dr. Nedelcu; 1 – Al. Stan, D. Vlad de la Steaua / de 6 ori – D. Nistor; 4 – Daniel Popa, Mihai Popescu; 3 – I. Șerban; 2 – Puljić, Sorescu; 1 – Corbu, R. Moldoveanu de la Dinamo

Autor: Razvan Toma Publicat: 05 Oct. 2019, 19:12 Actualizat: 05 Oct. 2019, 22:33 Fotbal Intern
Pe aceeași temă
Cine este, de fapt, amanta din Gorj filmată dezbracată! Gestul halucinant făcut de soțul femeii. VIDEO
Cine este, de fapt, amanta din Gorj filmată dezbracată! Gestul halucinant făcut de soțul femeii. VIDEO
VIDEO Momentul în care nevasta îşi prinde soţul în maşină cu amanta chiar în timpul unei partide de amor. „Eşti înfocată de... Nu îţi dau nicio haină“
VIDEO Momentul în care nevasta îşi prinde soţul în maşină cu amanta chiar în timpul unei partide de amor. „Eşti ...
Taxe uriaşe pentru a traversa Capitala, pentru orice şofer. Care sunt maşinile iertate
Taxe uriaşe pentru a traversa Capitala, pentru orice şofer. Care sunt maşinile iertate
SCANDALUL înregistrărilor cu prezidenţiabili. Ramona Bruynseels, după convorbirile făcute publice în care îl critică pe Dan Voiculescu: Voi discuta cu avocaţii
SCANDALUL înregistrărilor cu prezidenţiabili. Ramona Bruynseels, după convorbirile făcute publice în care îl critică ...
Diana Belbita, infrangere VIOLENTA la debutul in UFC! Adversara n-a avut mila si a lovit-o pana la sange! VIDEO
Diana Belbita, infrangere VIOLENTA la debutul in UFC! Adversara n-a avut mila si a lovit-o pana la sange! VIDEO
O soţie din Gorj îşi surprinde soţul cu amanta, goi, în maşină, şi i-a filmat. Ce i-a făcut femeii(VIDEO)
O soţie din Gorj îşi surprinde soţul cu amanta, goi, în maşină, şi i-a filmat. Ce i-a făcut femeii(VIDEO)
Permis uitat acasă, permis suspendat, fără permis: Ce păţeşti dacă eşti prins la volan în fiecare din cazuri
Permis uitat acasă, permis suspendat, fără permis: Ce păţeşti dacă eşti prins la volan în fiecare din cazuri
Lovitură de teatru. Vom avea un nou super brand în Liga 1? ”Va ocupa locul Stelei”
Lovitură de teatru. Vom avea un nou super brand în Liga 1? ”Va ocupa locul Stelei”
Este OFICIAL! O nouă minivacanţă! Urmează o nouă sărbătoare legală şi mai MULTE ZILE LIBERE în România!!!
Este OFICIAL! O nouă minivacanţă! Urmează o nouă sărbătoare legală şi mai MULTE ZILE LIBERE în România!!!
BREAKING NEWS: Fiscul vă dă BANI. Finanţele schimbă TOTAL REGULILE. Vedeţi aici care sunt condiţiile
BREAKING NEWS: Fiscul vă dă BANI. Finanţele schimbă TOTAL REGULILE. Vedeţi aici care sunt condiţiile
Blonda sexy se relaxa pe plajă, când CEVA i-a atras atenţia, lângă ea. A avut un ŞOC când a şi-a dat seama ce e - VIDEO
Blonda sexy se relaxa pe plajă, când CEVA i-a atras atenţia, lângă ea. A avut un ŞOC când a şi-a dat seama ce e - VIDEO
FURIOS și IUTE la MÂNIE după ce i-a fost lovită mașina de lux. Adrian Enache a răbufnit la o CUCOANĂ în centrul Bucureștiului!
FURIOS și IUTE la MÂNIE după ce i-a fost lovită mașina de lux. Adrian Enache a răbufnit la o CUCOANĂ în centrul Bucureștiului!
Șocul anului în politică! Liberalii se pregătesc de fuziune cu un partid parlamentar
Șocul anului în politică! Liberalii se pregătesc de fuziune cu un partid parlamentar
De ce ura Nicolae Ceaușescu întreaga Casă Regală a României. Le-a făcut asta 43 de ani
De ce ura Nicolae Ceaușescu întreaga Casă Regală a României. Le-a făcut asta 43 de ani
Cum arată noul GOLF 8. Poze reale cu mașina de pe linia de producție. FOTO
Cum arată noul GOLF 8. Poze reale cu mașina de pe linia de producție. FOTO
Prezidenţiabilul ADN: Interesul lui Iohannis, un guvern şi un comisar agreat de Germania. Mureşan va ajunge premier | VIDEO
Prezidenţiabilul ADN: Interesul lui Iohannis, un guvern şi un comisar agreat de Germania. Mureşan va ajunge premier | ...
Diana Belbiţă, bătută măr la debutul în UFC. Vedeta de la Exatlon s-a pozat după loviturile puternice încasate și a spus ce face după meci
Diana Belbiţă, bătută măr la debutul în UFC. Vedeta de la Exatlon s-a pozat după loviturile puternice încasate și ...
Prima zi din weekend aduce certuri serioase în cuplu! Atenție mare daca esti Berbec, Gemeni, Rac dar și…
Prima zi din weekend aduce certuri serioase în cuplu! Atenție mare daca esti Berbec, Gemeni, Rac dar și…
Gestul deplasat al lui Mihai Mitoseru dupa ce a divortat oficial de Noemi! Ce a dezvaluit din casnicia lor
Gestul deplasat al lui Mihai Mitoseru dupa ce a divortat oficial de Noemi! Ce a dezvaluit din casnicia lor
Kate Middleton, însărcinată cu gemeni? Cum s-a dat de gol Ducesa de Cambridge
Kate Middleton, însărcinată cu gemeni? Cum s-a dat de gol Ducesa de Cambridge
Un Duster pe care nu-l vei găsi niciodată în reprezentanţă. Costă 35.000 de euro şi sigur îl vei remarca pe stradă - GALERIE FOTO
Un Duster pe care nu-l vei găsi niciodată în reprezentanţă. Costă 35.000 de euro şi sigur îl vei remarca pe stradă ...
Anamaria Prodan şi-a pierdut casa la casino! A dat în patima jocurilor de noroc
Anamaria Prodan şi-a pierdut casa la casino! A dat în patima jocurilor de noroc
Nicoleta Luciu are 39 de ani şi nu mai apare la TV! Cum a ajuns să arate fosta vedetă, care făcea ravagii în revistele pentru bărbaţi. FOTO
Nicoleta Luciu are 39 de ani şi nu mai apare la TV! Cum a ajuns să arate fosta vedetă, care făcea ravagii în revistele ...
Scandal uriaș la Vocea României! Chirilă și Brenciu s-au certat infernal. Ce i-a putut spune Tudor
Scandal uriaș la Vocea României! Chirilă și Brenciu s-au certat infernal. Ce i-a putut spune Tudor
Confruntări între liderii independenți catalani și agenții de poliție
Confruntări între liderii independenți catalani și agenții de poliție