FCM Târgu Mureş a început reconstrucţia echipei! Au fost reziliate contractele a 8 jucători!

14 ian 2011 45 afişări Liga 1
FCM Târgu Mureş a început reconstrucţia echipei! Au fost reziliate contractele a 8 jucători! FCM Târgu Mureş a început "reconstrucţia" echipei! Au fost reziliate contractele a 8 jucători!

FCM Târgu Mureş a reziliat contractele a opt jucători pe caleamiabilă, iar în cazul a încă patru se doreşte să se aplice aceeaşiprocedură, a declarat într-o conferinţă de presă, directorulgeneral al grupării ardelene, Aurelian Băbuţan.

Băbuţan a spus că niciun jucător de la FCM nu a fost dat afară,ajungându-se la rezilierea de comun acord a contractelor.

"În primul rând vreau să le mulţumesc jucătorilor carenu mai fac parte din lotul nostru, pentru contribuţia lor larezultatele echipei. Le doresc să le fie bine acolo unde vor merge.De la FC Municipal niciun jucător nu a fost dat afară. Au fostreziliate, de comun acord, contractele cu unii jucători. Nu a fostdoar opţiunea antrenorului, ci a întregii conduceri. Având alteobiective în retur, de comun acord am reziliat contractele cuRoman, Vancea, Sfârlea, Cristi Pop şi Sosa. Onicaş s-a întors laSteaua, Veljovici la CFR Cluj şi Botoşer la GloriaBistriţa", a spus Băbuţan.

Acesta a precizat că mai există o serie de jucători cu care auloc "tratative avansate" pentru rezilierea contractelor, tot pecale amiabilă, enumerându-i pe Caparco, Donadoni, Edu şiCarlos.

"Târnăvean se află în pregătiri cu Ceahlăul PiatraNeamţ, sperăm să se înţeleagă şi să rămână la Piatra Neamţ, este oechipă care cu siguranţă va promova în prima Ligă. Ilea va pleca înprobe la Alba Iulia. (…) Domnul Sabău nu a dat afară niciunjucător, doar şi-a exprimat dorinţa de a continua doar cu uniidintre ei. Mai avem jucători care se pregătesc cu echipa a doua,cum ar fi Bălău, Biţiş, Miclăuş. Oricând pot face pasul spre primaechipă, depinde numai de ei. Sau probabil ne vom înţelege ca şi curestul colegilor lor să reziliem pe cale amiabilă", aafirmat Băbuţan.

În ceea ce priveşte sosirile, Băbuţan a ţinut să infirmezvonurile referitoare la fraţii Karamian, Dănciulescu sau Kiriţă,arătând că în unele cazuri au existat discuţii, dar nu s-auconcretizat. El a precizat că la capitolul sosiri îi poate enumerape Diego Ruiz, transferat din noiembrie, dar cu drept de joc doardin retur, Zaharia, Laurenţiu Rus de la Dinamo, Balauru, consideratun portar de mare perspectivă, Petcuţ, luat de la Şimleu Silvaniei,Bawab - luat de la Gloria Bistriţa şi Adrian Iencsi, care urmeazăsă semneze un contract.

Potrivit sursei citate, vineri seară va ajunge la Târgu Mureş şiultimul transfer, un mijlocaş central, peruanul Urribe.

MEDIAFAX

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.