EXCLUSIV | Răsturnare de situaţie între FRF şi LPF? Burleanu, chemat să facă pace, nu înainte de a fi dojenit: "Sunt sătul de de exerciţii de comunicare, de PR"

19 mai 2017 5209 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Răsturnare de situaţie între FRF şi LPF? Burleanu, chemat să facă pace, nu înainte de a fi dojenit: "Sunt sătul de de exerciţii de comunicare, de PR"

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, pare că cere o finalitate a "Războiului Rece" dintre forul pe care-l reprezintă şi Federaţia Română de Fotbal, după desele episoade în care cele două instituţii s-au contrat. 

Finalul play-off-ului de campionat a însemnat un nou motiv pentru cele două foruri să se şicaneze, după ce FCSB vrea să câştige campionatul la TAS, într-o încercare de a profita de o inexactictate din ROAF. Răzvan Burleanu a fost cel care a "lovit" în LPF şi a recunoscut că FCSB este îndreptăţită să apeleze la TAS. 

La ProSport Live, secretarul general al LPF, Justin Ştefan, i-a cerut şefului de la FRF să ajungă la un consens pentru binele fotbalului românesc: "Ies public şi îi cer domnului Burleanu să treacă la treabă. Să treacă la treabă, pentru că, legat de dreptul la liberă exprimare, sunt sătul de exerciţii de comunicare, sunt sătul de exerciţii de PR, sunt sătul de a vopsi gardul pe afară şi de a arăta cât de bine se prezintă fotbalul românesc, iar în momentul în care tragi poarta şi vezi că nu există... nu prea se potriveşte cu ceea ce declarăm. De aceea, îl rog frumos să ne aşezăm la masă, să acceptăm că avem poziţii diferite şi să trecem la treabă". 

Relaţiile dintre Justin Ştefan şi Răzvan Burleanu nu sunt cele mai bune. În vara anului 2016, într-o şedinţă a Comitetului Executiv al FRF, Burleanu l-a evacuat din sală pe secretarul general al LPF pe motiv că acesta din urmă nu se afla pe lista de invitaţi. Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, s-a opus acestei metode şi a cerut ca cei prezenţi să voteze dacă Ştefan ar trebui să plece sau nu, moment în care Burleanu a reacţionat: "Eu sunt preşedinte, eu decid!". 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.