EXCLUSIV | Poveste fără sfârşit. Consiliul pentru Soluţionarea Contestaţiilor a stabilit câştigătoarea licitaţiei pentru marca Steaua. Decizia a fost însă atacată la Curtea de Apel

11 iun 2015 10684 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Poveste fără sfârşit. Consiliul pentru Soluţionarea Contestaţiilor a stabilit câştigătoarea licitaţiei pentru marca Steaua. Decizia a fost însă atacată la Curtea de Apel

Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor a respins cele două plângeri făcute pentru evaluarea mărcii Steaua, cât şi demersul făcut de MApN pentru anularea licitaţiei. Pe scurt, CNSC obligă MApN să semneze cu Eval Best SRL contractul pentru evaluarea mărcii.

Evaluarea mărcii Steaua a devenit mai dificilă decât o căutare a ieşirii dintr-un labirint. În primă fază, licitaţia a fost câştigată de SC Eval Best SRL, o firmă dubioasă care-şi desfăşoară activitatea într-un apartament din Chiajna.Fanii Stelei mai au de aşteptat

În cazul în care Gigi Becali se decide să deschidă negocieri cu MaPN, acestea nu pot avea loc până când marca nu va fi evaluată. Lucrurile sunt însă departe de linia de finish. Birou Expert Contabil Trocan Gabriel a deschis un proces la Curtea de Apel prin care contestă decizia luată de MaPN şi confirmată de CNSC.

Concret, Gabriel Trocan susţine că are toate documentele necesare prin care să demonstreze că este membru acreditat ANEVAR şi că poate face evaluare de mărci. În primă instanţă, MaPN i-a respins oferta, deşi a avut cel mai bun preţ. Motivul adus în discuţie a fost că nu poate evalua mărci, deoarece este birou contabil. Ulterior, CNSC a dat dreptate Armatei. Gabriel Trocan susţine însă că Legea 99/2013 îi dă dreptul să şi astfel de evaluări.

Gabriel Trocan ne-a declarat că a depus deja o plângere la Curtea de Apel Bucureşti, iar procesul de evaluare va fi suspendat până când instanţa se va pronunţa: ”Cred că prin octombrie-noiembrie, Curtea de Apel va da o decizie în acest caz”, susţine Gabriel Trocan. Până atunci, procesul de evaluare va fi suspendat.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.