EXCLUSIV | Omul care poate aduce marea schimbare la FCSB: „E un gentleman! Foarte deștept, îl poate influența pe Becali”. Cum se poate transforma vicecampioana într-o forță a Europei: „Va fi peste Barcelona și Real Madrid!”

Autor: Cristian Voicu Publicat: 31 May. 2018, 11:20 Actualizat: 31 May. 2018, 11:21 Liga 1
EXCLUSIV | Omul care poate aduce marea schimbare la FCSB: „E un gentleman! Foarte deștept, îl poate influența pe Becali”. Cum se poate transforma vicecampioana într-o forță a Europei:  „Va fi peste Barcelona și Real Madrid!”


Dumitru Dragomir (72 de ani) are doar cuvinte de laudă despre Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becail și omul pe care-l vede capabil să transforme Academia celor de la FCSB în una de top. În schimb, fostul șef de la LPF consideră că Denis Alibec nu mai poate fi schimbat.

Felicitat și de Florin Bratu pentru performanța de a duce FCSB Under 19 în finala Cupei României, patronul din acte de la FCSB l-a impresionat pe Dumitru Dragomir prin munca pe care o depune la Academia din Berceni, pusă pe picioare în urmă cu puțin timp. Apropiat de Becali, „Corleone” îl cunoaște foarte bine pe nepotul omului de afaceri și are mare încredere că acesta poate deveni mai întâi un sfătuitor bun al lui Becali, apoi un om care să ia decizii bune pentru viitorul celor de la FCSB: „La Dinamo am auzit că a venit un coafez, le face freza fotbaliștilor. Dar ala al lui Becali (n. red – Vasile Geambazi) e un gentleman. Are educație aleasă, e printre cei care ar putea să-l influențeze pe Becali, deși nu s-a născut cel care să facă asta, că Gigi nu ascultă de nimeni, face invers. Păi, dacă asculta de toți, era un fiasco. Suntem o țară de sfătuitori, dar la muncă suntem zero barat. Baza din Berceni e una dintre ceie mai frumoase din lume, o să fie peste Barcelona și Real Madrid. Vasi se ocupă cu Gigi Becali, cu terenuri…Deci, toată averea lui Gigi e la Vasi. Tot, de la pământuri la echipă. Vasi e foarte deștept”, a declarat Dragomir, la ProSport Live.

Dacă Geambazi e un personaj pe placul fostului conducător al fotbalului românesc, Denis Alibec (27 de ani) nu e un jucător care să-i placă lui Dragomir, care consideră că vârful cumpărat cu 2,04 milioane de euro și căzut în dizgrație are șanse mici să se reabiliteze: „Pe Becali îl felicit că l-a ținut pe Dică, e ceva extraordinar. În rest, a făcut multe greșeli. Jucătorii să joace pentru banii pe care-i primesc! La mine, Alibec nu ar sta în lot. El dă din mâini mai mult decât dă din picioare în timpul meciului. Nu are niciun viitor! Îi trebuie o minune de la Dumnezeu ca să-i schimbe caracterul. Sau îi trebuie un Șumudică, să schimbe toată echipa pentru el”, a mai spus Dragomir, la ProSport Live.

Autor: Cristian Voicu Publicat: 31 May. 2018, 11:20 Actualizat: 31 May. 2018, 11:21 Liga 1
Pe aceeași temă