EXCLUSIV Marin Barbu, noul antrenor al Astrei

19 apr 2010 59 afişări Liga 1
EXCLUSIV Marin Barbu, noul antrenor al Astrei EXCLUSIV Marin Barbu, noul antrenor al Astrei

După ce conducerea Astrei a decis să renunţe la serviciile luiNicolo Napoli, italianul fiind plecat din ţară, pentru câteva zile,s-a încercat găsirea unei soluţii, cel puţin până la finalulcampionatului, lista posesorilor de "licenţă PRO", care să nu maifi antrenat la alte prim-divizionare fiind destul de scurtă. S-adecis astfel ca să se apeleze la serviciile tehnicianului MarinBarbu, care a mai lucrat la Ploieşti, dar la concitadinaPetrolul.
Interesant este că "Magiun" ar putea debuta pe banca ploieştenilorla Piatra Neamţ, unde a fost antrenor mai multe sezoane, şi unde arfi trebuit să ajungă acum câteva luni! Atunci, el nu a fost lăsatde Dunărea Giurgiu să plece în liga I, după care, odată cupreluarea parţială a echipei de la Dunăre de către patronul Astrei,Ioan Niculae, Barbu a fost înlocuit cu Emil Ursu!

Actualul "consilier" al clubului Juventus Bucureşti a ajuns înaceastă seară la o înţelegere cu Astra şi va antrena echipaploieşteană până în vară, având ca obiectiv salvarea de laretrogradare a echipei din "9 Mai". În cazul atingeriiobiectivului, înţelegerea dintre cele două părţi prevede şi oopţiune de prelungire a contractului.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.