EXCLUSIV | Impresarul lui Torje, anunţ despre situaţia mijlocaşului! O echipă din Liga 1 a ieşit din cursă, dar a apărut o variantă din Vest. Un lucru e sigur: "Astăzi se vor rezolva lucrurile!"

30 ian 2018 7062 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Impresarul lui Torje, anunţ despre situaţia mijlocaşului! O echipă din Liga 1 a ieşit din cursă, dar a apărut o variantă din Vest. Un lucru e sigur: "Astăzi se vor rezolva lucrurile!"

Cristea Opria, agentul lui Gabriel Torje, a dezvăluit, marţi, în direct la ProSport Live, că mijlocaşul dreapta are pe masă trei variante şi că în cursul zilei de astăzi situaţia sa se va rezolva. Impresarul lui Torje scoate din calcule varianta CS U Craiova şi anunţă că pentru fostul internaţional există interes din Vest.

Revenirea lui Gabi Torje în fotbalul românesc e cel mai important subiect al ultimelor ore, mijlocaşul revenind în ţară în ideea de a avea meciuri în picioare şi de a reveni în anturajul echipei naţionale. Dacă iniţial s-a crezut că Torje e ca şi acontat de Dinamo, situaţia s-a schimbat pe parcursul serii de luni, iar acum e din ce în ce mai complicată. Concret, Cristea Opria, omul care-i reprezintă interesele lui Torje, aşteaptă o hârtie din partea cecenilor de la Akhmat Grozny pentru a putea face următorul pas, dar CS U Craiova nu mai reprezintă o variantă: "Deocamdată nu am făcut nimic concret, aşteptăm în jurul orei 11:00 hârtia celor de la Akhmat Grozny. El a declarat că în România vine doar la Dinamo, asta e declaraţia lui, dar eu n-aş exclude varianta ACS Poli Timişoara. Cu cei de la Craiova nu au fost discuţii, am zis doar că poate juca la orice club din România. Gabi a ajuns în situaţia asta pentru că nu a primit niciun salariu la Karabuk din septembrie. I-am chemat la federaţie, ne-au chemat să discutăm, dar nu am acceptat oferta lor. Le-am cerut să ne plătească salariile la zi, dar nu au vrut, iar noi am mers la FIFA, a devenit liber de contract şi acum sunt obligaţi să-i plătească toţi banii", a spus Opria, la ProSport Live.

"Astăzi se vor rezolva sigur lucrurile!"

Marea dorinţă a lui Opria e de a-şi duce clientul la Timişoara, oraşul în care Torje a început fotbalul, dar o nouă aventură în afara ţării nu e exclusă, chiar dacă majoritatea echipelor şi-au definitivat lotul şi un transfer e greu de prins: "Lui Torje nu-i va fi greu să joace la Dinamo. Dacă nu joacă în România, poate să se lase de fotbal! Ce pretenţii să mai avem mai departe? A jucat şapte ani afară, eu zic că-i va fi uşor în România. El vine în Liga 1 pentru patru, cinci luni, ca să joace, să aibă meciuri în picioare şi să fie apt fizic. Nu va fi un pas înapoi, nu e o diferenţă mare faţă de Karabuk. Dacă ar veni la Timişoara, nu ar fi o problemă de bani. Îl plătesc eu doar să joace. Nu mă interesează banii, îi luăm oricum de la Karabuk, vreau doar să joace! E târziu să mai găsim ceva afară, pentru că toţi şi-au definitivat loturile, cu toate că aştept un răspuns până la ora 13:00. E un club din Vest, din prima ligă, dar nu am primit încă niciun răspuns de acolo. Astăzi se vor rezolva sigur lucrurile!", a mai declarat Opria, la ProSport Live.

"

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.