"Dulăul", quattro stagioni! Hizo este din nou antrenorul Ceahlăului

13 mai 2013 888 afişări Liga 1
"Dulăul", quattro stagioni! Hizo este din nou antrenorul Ceahlăului

Tehnicianul în vârstă de 66 de ani a mai antrenat Ceahlăul în sezoanele 1998-2000, 2003-2004 şi 2007-2008

Dacă nu e Vaslui, e Ceahlăul. Sau invers. Nu mai contează ordinea, ci faptul că Viorel Hizo (foto) ar putea sta mereu liniştit la gândul că, dacă va rămâne fără echipă, poate găsi întotdeauna sprijin la una din cele două formaţii moldovene. Aşa s-a întâmplat şi acum, când Gheorghe Ştefan a decis să pună piciorul în prag şi să schimbe ceva în organigrama Ceahlăului, date fiind rezultatele proaste din ultima perioadă ale moldovenilor. "Hizo e noul antrenor. Costel Enache rămâne în staff. Trebuia să dăm un imbold, să creăm un şoc la echipă. Dacă făcea egal cu Vasluiul, rămânea", a spus "Pinalti" la Dolce Sport.

Enache a fost retrogradat după 0-2 cu FC Vaslui, iar soluţia de înlocuire, cea mai bună în viziunea edilului nemţean, a fost Hizo. Rămas fără loc de muncă după demisia de la Vaslui, "Dulăul" a acceptat imediat, iar de azi va îmbrăca din noul treningul negru-portocaliu. Pentru a patra oară în carieră, la fel cum s-a întâmplat în cazul lui FC Vaslui. Totuşi, la Rapid, Hizo are cinci mandate!.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.