Dinamoviştii, în stand-by. Noi detalii despre situaţia stadionului din Ştefan cel Mare: "Veştile sunt proaste!" Anunţul făcut de viceprimarul Sectorului 2

9 mai 2019 9908 afişări Liga 1
Dinamoviştii, în stand-by. Noi detalii despre situaţia stadionului din Ştefan cel Mare: "Veştile sunt proaste!" Anunţul făcut de viceprimarul Sectorului 2

Suporterii dinamovişti, dar şi staff-ul şi echipa, mai au de aşteptat când vine vorba despre un stadion nou. Deşi la arenele Steaua şi Giuleşti lucrările sunt în toi pentru renovarea de dinaintea Euro 2020, "Groapa" e în continuare în stand-by. Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, a făcut anunţul trist pentru toată suflarea dinamovistă.

Arena din Ştefan cel Mare, aflată pe lista celor patru care trebuie renovate pentru Euro 2020, alături de Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf, are parte de întârizeri mari şi şansele ca aceasta să mai fie făcută într-un timp relativ scurt au scăzut considerabil. Viceprimarul Sectorului 2 susţine că Ministerul de Interne a reuşit să obţină Planul de Urbanism Zonal, dar pasul făcut spre reconstrucţie este foarte mic.

Oficialul din Sectorul vine şi cu o altă variantă de rezolvare a lucrurilor. ”Veştile sunt proaste şi vin dinspre Ministerul de Interne. Dânşii au obţinut acel PUZ de la Primăria Capitalei şi abia acum încep studiile de fezabilitate, ceea ce înseamnă că va dura foarte mult, iar situaţia constructiei este incertă. Eu voi continua demersurile de a cere stadionul al Primăria Sectorului 2. Chiar în această săptămână voi promova în Consiliul Local o hotărâre prin care vom cere acorduril Primăriei Capitalei pentru a cere de la MAI baza sportivă Dinamo în administrarrea Sectorului 2 pentru a o putea moderniza.

Avem aceşti bani, avem bugetul necesar şi dacă ni se transferă dreptul de administrare, putem face în trei ani de zile o bază modernă în Sectorul 2. Cu domnul Rednic nu am vorbit, am vorbit cu domnul Badea, care ne susţine”
, a declarat Dan Cristian Popescu pentru Telekom Sport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.