Cum tranşează Becali "războiul" impresarilor la FCSB: "Eu ţin 'marfa' în loc din cauza lor? Cui nu-i convine, nu intră în casă şi nu se atinge de 'mobila' mea"

15 apr 2019 3383 afişări Liga 1
Cum tranşează Becali "războiul" impresarilor la FCSB: "Eu ţin 'marfa' în loc din cauza lor? Cui nu-i convine, nu intră în casă şi nu se atinge de 'mobila' mea"

Becali îşi doreşte ca FCSB să aibă un parcurs consistent în Europa pentru a putea vinde jucătorii pe sume de ordinul zecilor de milioane de euro. Patronul îl consideră pe Dennis Man cel mai valoros "bun" din lot, dar transferul său la o echipă din străinătate implică automat intermediari, iar lupta pentru putere la FCSB se dă la acest capitol între Giovani Becali, vărul finanţatorului, şi soţia lui Reghecampf.

Dar, Gigi Becali a explicat care e situaţia. "Rezolv ecuaţia aşa cum am făcut-o întotdeauna. Le-am spus: 'Vrei să-l vinzi pe Man? Caută o ofertă...o să vedeţi voi cine e impresarul lui Man, dacă e Giovani sau altcineva. Eu ţin 'marfa' mea în loc de impresari? Eu sunt stăpân în casa mea, cui nu-i convine să nu intre în casă, să nu se atingă de mobila mea", a spus Becali la Pro X.

Omul de afaceri a continuat: "Cheltui milioane de euro şi stau în loc de cineva? Nu am avut nicio discuţie pentru Man acum, nu puneţi amprenta pe asta, dar repet, nu comanda nimeni la mine în casă, nici măcar un milimetru".

"Am făcut două transferuri în iarnă, doi jucători de îţi e frică să-i bagi în teren. Matei de peste tot a plecat liber, pe Stoian l-au lăsat italienii, iar eu, 'deştept', l-am luat, ca şi pe Rusescu, pe care l-a recomandat MM Stoica. El şi de Stoian a zis că e prea bun, că să-l luăm, iar pe Matei îl plăceam eu când era la Astra" - Gigi Becali, finanţator FCSB

Firma lui Ioan Becali e condusă acum oficial de Dragoş Sârbu. Proaspăt eliberat din închisoare, Giovani Becali (66 de ani) încearcă să revină în forţă în lumea impresarilor din fotbalul românesc. Deja a contestay suma de transfer a lui Nicolae Stanciu (25 de ani) de la Sparta Praga la Al Ahli Dubai: "A plecat pe 4,5 milioane de euro", susţine 'Giovani', care o contrazice public pe soţia lui Laurenţiu Reghecampf, rivala de pe piaţă.
 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.