A început 'războiul' Ioan Becali vs. soţia lui Reghecampf. 'Giovani' anunţă: "Stanciu nu a plecat pe 10 milioane şi nu are două milioane salariu. Atât a costat! Mai făceam şi eu d-astea, dar cu un Ilie Dumitrescu"

24 mar 2019 16031 afişări Fotbal Intern
A început 'războiul' Ioan Becali vs. soţia lui Reghecampf. 'Giovani' anunţă: "Stanciu nu a plecat pe 10 milioane şi nu are două milioane salariu. Atât a costat! Mai făceam şi eu d-astea, dar cu un Ilie Dumitrescu"

Proaspăt eliberat din închisoare, Ioan Becali (66 de ani) încearcă să revină în forţă în lumea impresarilor din fotbalul românesc, iar duminică dimineaţă a început 'drumul înapoi' prin a contesta suma de transfer a lui Nicolae Stanciu (25 de ani) de la Sparta Praga la Al Ahli Dubai: "A plecat pe 4,5 milioane de euro", susţine 'Giovani', care o contrazice public pe soţia lui Laurenţiu Reghecampf, rivala de pe piaţă.

"Vorbim despre Stanciu, ca jucător, că a plecat pe 10 milioane. A plecat pe 4,5 milioane şi nu câştigă două milioane pe an. Da, Stanciu a fost transferat pe 4,5 milioane de la Sparta la arabi. Vă dau eu telefonul de la Sparta şi vă spun ei pe cât au plecat. Şi Stanciu câştigă 1,5 milioane pe an", a spus Becali, la Digi Sport, înainte să facă o paralelă între soţia lui Regehcampf şi practicile la care el apela în deceniile trecute: "Mai erau timpuri când mai ziceam şi eu d-astea, dar asta o făceam cu un Ilie Dumitrescu: 'bag-o mai tare să audă Dan Petrescu, să-l oftic, că am mai mult. Ai auzit, mă, ce contract am semnat?'. Dar era chestie de 100-150, nu de la 4 milioane la 10".

În momentul transferului lui Stanciu la Ah Ahli, consoarta fostului antrenor de la FCSB nu a contenit cu laudele: "Ăştia sunt banii. Aproape 10 milioane de euro transferul şi 7 punct 5 (n.r. 7,5) banii jucătorului pentru următorii trei ani şi jumătate. Şi, atenţie, fără bonusuri. Pentru că acolo sunt diferite cupe, iar bonusurile pot fi importante. Stanciu este cel mai bun jucător român. Dar el trebuia să facă un pas. Noi, românii, spunem că am vrea jucătorii la Real Madrid şi la Barcelona, dar uităm că nu mai avem cota de pe vremea lui Hagi şi Popescu", spunea impresarul lui Stanciu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.