Cum se va desfăşura sezonul viitor? "Oricum s-ar vota în CEx, e de caz penal! E o demenţă totală în acest moment"

5 iul 2013 3221 afişări Liga 1
Cum se va desfăşura sezonul viitor? "Oricum s-ar vota în CEx, e de caz penal! E o demenţă totală în acest moment"

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a dat dreptate clubului Universitatea Cluj, care a contestat deciziile instanţelor Sistemului Naţional de Licenţiere al FRF, de a nu-i permite să evolueze în Liga I.

În acest caz, Comitetul Executiv care va avea loc mâine este pus într-o situaţie extrem de delicată, deoarece nu există niciun articol în baza căruia să judece numărul de echipe care vor rămâne în Liga 1 sezonul viitor.

Anamaria Prodan a comentat ultimele evenimente din fotbalul românesc şi spune că nu ar vrea să fie în locul celor care vor vota în CEx.

"Nu ştiu cum vor vota cei de la CEx. Oricum s-ar vota, e de caz penal. Cred că vor intra cei de la DNA pe fie. Ei nu au nicio lege în baza căreia să judece. E o demenţă totală în fotbal în acest moment. Dacă nu votează mâine ceva pe baza căreia să se judece, atunci o să fie de rău. Nu aş vrea să fiu în locul celor care vor vota." a spus Anamaria Prodan.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.