Cronicile unei campioane! Drumul Oţelului, de la ignoranţă la Liga Campionilor

16 mai 2011 4646 afişări Liga 1
Cronicile unei campioane! Drumul Oţelului, de la ignoranţă la Liga Campionilor Cronicile unei campioane! Drumul Oţelului, de la ignoranţă la Liga Campionilor

Oţelul Galaţi a cucerit titlul de campioană cu o etapă înaintea finalului de sezon, dar asupra succesului gălăţenilor planează încă o umbră de îndoială, din cauza întârzierii deciziei TAS în ceea ce priveşte meciul pe care formaţia lui Dorinel Munteanu s-ar putea vedea nevoită să-l joace contra echipei Pandurii. Până atunci, gruparea de la malul Dunării sărbătoreşte succesul realizat în proporţie de 99 la sută şi priveşte înainte către debutul în cea mai importantă competiţie din lume, Liga Campionilor. În urmă, rămâne un sezon cu bune şi cu rele, cu realizări şi controverse, unul la capătul căruia au început să fie băgaţi în seama abia spre finalul turului de campionat, dar la finalul căruia s-au impus ca lideri în faţa unor adversare mult mai potente din punct de vedere financiar, ca Poli Timişoara şi FC Vaslui.

ProSport vă oferă cronicile meciurilor Oţelului din acest sezon, extrem de relevante pentru traseul urmat de gălăţeni, unul mai degrabă constant, deşi echipa lui Dorinel Munteanu a pierdut 6 meciuri, spre deosebire de principala urmăritoare, Poli Timişoara, cu doar două.

Sportul-Oţelul 0-1 - Oţelul călit

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/otelul-calit-6688717

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.