"Craiova nu merită echipă!"

13 mai 2010 102 afişări Liga 1
"Craiova nu merită echipă!" "Craiova nu merită echipă!"

1 iunie 2002. Finalul unui joc apocaliptic între Craiova şi FC Naţional. Oltenii au câştigat cu 2-1, trimiţând titlul în "Ştefan cel Mare", în faţa a 30.000 de spectatori care i-au înjurat tot meciul şi au încurajat echipa oaspete. La final, Gigi Neţoiu a anunţat că renunţă la echipă, făcând o declaraţie dură: "Oraşul Craiova nu merită echipă în prima divizie. Nici măcar în a doua!".

La opt ani de la acel eveniment, alt patron, aceleaşi vorbe. Adrian Mititelu a ajuns să repete vorbele "Comandantului", atacând dur suporterii din Bănie.

"Nici vorbă să ne întoarcem la Craiova din vară, Craiova nu merită să aibă echipă, oamenii de acolo nu cred în echipă, jucătorii şi-au dat viaţa pe teren, au fost apoi înjuraţi şi catalogaţi blatişti. 14 dintre ei sunt craioveni, dar nu vor să joace la Craiova, ca să fie înjuraţi şi făcuţi în fel şi chip. Suporterii noştri au fost la meci, la Severin, restul doar îşi spun suporteri", a explodat Mititelu la un post tv.

"Craiova nu merită să aibă echipă nici măcar în a doua divizie"

Gigi Neţoiu, 1 iunie 2002

Craiova nu merită să aibă echipă, oamenii de acolo nu cred în ea"

Adrian Mititelu, 11 mai 2010

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.