Craiova a plecat în Antalya. Mangia: ”Îmi doresc ca jucătorii buni să rămână la echipă, dar nu am pus o condiţie în acest sens”. Lotul deplasat în cantonament

8 ian 2019 2619 afişări Liga 1
Craiova a plecat în Antalya. Mangia: ”Îmi doresc ca jucătorii buni să rămână la echipă, dar nu am pus o condiţie în acest sens”. Lotul deplasat în cantonament

Universitatea Craiova a decolat în această dimineaţă spre Antalya, unde va susţine un stagiu de pregătire de 18 zile, presărat cu trei meciuri amicale, unul dintre acestea fiind cu formaţia ucraineană Vorskla Poltava, pe 19 ianuarie. Oltenii au zburat cu un charter de pe Aeroportul din Craiova şi vor fi cazaţi în resortul The Land of Legends din Belek.

La plecare, antrenorul Devis Mangia a dat câteva declaraţii. Italianul nu a oferit detalii despre transferuri, însă spune că îşi doreşte jucători care pot creşte valoarea echipei. „În vacanţă m-am odihnit, nu am văzut niciun DVD cu jucători de la alte echipe. Nu am vorbit de transferuri. Dacă vom găsi soluţii pentru a îmbunătăţi echipa vom apela la ele. Să luăm jucători de dragul de a lua nu este bine. Este normal că au fost diverse propuneri în această perioadă, dar nimic concret”, a spus Mangia.

Tehnicianul a declarat că obiectivele echipei sunt locurile 1-2, în condiţiile în care jucătorii importanţi vor rămâne la echipă. „Ca obiectiv, ne dorim să fim mai sus decât anul trecut (n.r. - locul 3). Important este să muncim bine în cantonament. Avem numai trei amicale pentru că acesta este ritmul de meciuri din campionat, unul pe săptămână, pentru mine şi pentru stafful meu este important că avem timp să lucrăm la antrenamente. Nu au fost schimbări de lot importante, băieţii sunt obişnuiţi cu metodele de antrenament şi cu stilul de joc. Vom vedea şi jucătorii tineri dacă au calitate să urce la echipa mare. Îmi doresc ca jucătorii buni să rămână la echipă, dar nu am pus o condiţie în acest sens, fiindcă dacă sunt oferte bune pentru jucători şi club este normal să le dăm curs, nu se poate opune antrenorul politicii clubului”, a precizat Mangia.

Cicâldău: ”Dacă ar fi să-mi aleg o echipă dintre cele la care a jucat Adrian Mutu, aceea ar fi Chelsea”

Alex Cicâldău a oferit o scurtă declaraţie înainte de decolare: „Am fost acasă de Sărbători, am petrecut alături de familie. Venim după două săptămâni de pauză şi urmează o perioadă grea, dar trebuie să trecem prin ea, suntem jucători profesionişti. Îmi doresc ca 2019 să fie mai bun ca anul trecut, să am realizări cu echipa de club şi cu echipele naţionale. Vom debuta în campionat cu o deplasare foarte grea, contra uneia dintre cele mai bune echipe ale campionatului (n.r. - Viitorul). Nu ştiu dacă au fost oferte pentru mine, nici nu e cazul să mă gândesc la plecare, abia am venit la Craiova. Sunt bucuros că mi-a crescut cota de piaţă de când am ajuns la Craiova şi sper să continui ascensiunea. Dacă ar fi să-mi aleg o echipă dintre cele la care a jucat Adrian Mutu, aceea ar fi Chelsea”.

Lotul Craiovei pentru cantonamentul din Antalya:

portari: Mirko Pigliacelli, Laurenţiu Popescu, Eduard Stăncioiu, Cătălin Preduţ;
fundaşi: Radoslav Dimitrov, Ivan Martic,  Isaac Donkor, Renato Kelic, Marius Briceag, Nicuşor Bancu, Răzvan Popa, Tiago Ferreira, Cătălin Ion, Alexandru Sârbu:
mijlocaşi: Matteo Fedele, Ovidiu Bic, Alexandru Mateiu, Alexandru Cicăldău, Lucian Buzan;
atacanţi: Alexandru Mitriţă, Cristi Bărbuţ, Valentin Mihailă, Cesar Meza Colli, Raoul Baicu, Andrei Burlacu, Elvir Koljic, Nuno Rocha, Luis Niţu, Alexandru Zete.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.