Cornel Dinu îi face praf pe fanii care i-au atacat pe Negoiţă şi Bălănescu: "Oi rătăcite, nu sunt câini! La Rin au fost vreo 30 de amărâţi, la Bogdan acasă au fost vreo 12 şi acum vreo doi care i-au vopsit maşina"

9 iun 2019 1923 afişări Liga 1
Cornel Dinu îi face praf pe fanii care i-au atacat pe Negoiţă şi Bălănescu: "Oi rătăcite, nu sunt câini! La Rin au fost vreo 30 de amărâţi, la Bogdan acasă au fost vreo 12 şi acum vreo doi care i-au vopsit maşina" Ionuţ Negoiţă îl salută pe Cornel Dinu

Îndepărtarea lui Mircea Rednic de la Dinamo, din Liga 1 Betano, i-a făcut pe suporteri să ia măsuri dure. Au împiedicat numirea lui Neagoe, deplasându-se la baza de la Săftica, au aruncat torţe la hotelul Rin, ce aparţine acţionarului roş-albilor Ionuţ Negoiţă, şi au pus un coşciug şi o coroană de flori la intrarea principală a stabilimentului. Directorul general al "câinilor" Bogdan Bălănescu a simţit şi el furia ultraşilor, care au protestat în faţa casei sale, l-au agresat şi i-au vopsit maşina. Acum, Cornel Dinu, un adevărat simbol al lui Dinamo, condamnă actele de violenţă şi îi pune la zid pe fanii respectivi.

"Eu am făcut apelul, îl păstrez şi acest apel e la înţelegere, la pace, la unitate, a tuturor suporterilor dinamovişti. Ce s-a întâmplat acum e de cu totul altă natură, nu e întreaga masă de suporteri, e un grup organizat. Nu vreau să intru în multe amănunte. La Rin am numărat vreo 30 de amărâţi fără poveşti când erau mici. La Bălănescu acasă au fost vreo 12 şi acum vreo 2 care i-au vopsit maşina.

Organele ar trebui să intervină la astfel de incidente. Bălănescu e un foarte bun administrator de situaţii la un club, dar nu ştiu dacă este şi pregătit să aibă o atitudine reconciliantă, plăcută, dar cine scoate sabia, dacă nu înţelege de pace, ar trebui ca tot sabia să-l curăţe, mă refer la sabia justiţiei",
a spus Cornel Dinu la Digi Sport.

"Mister" a continuat: "Eu am fost poate cel mai jignit de doi ani de o parte a suporterilor, care sunt vreo 3 sau 4 care scriu pe Facebook. Este inadmisibil să se vorbească că aceasta este opinia suporterilor lui Dinamo. Este un grup organizat, care nu are nimic de-a face cu mare masă de 70-80.000-100.000 de suporteri din România care au cu totul alt comportament.

Ei, săracii, sunt nişte oameni care, deocamdată, nu fac nicio afirmaţie asupra intenţiilor lor şi asupra modului în care s-au organizat. În primul rând, ce am spus până acum..., văd că sunt nişte copii dirijaţi, copii nevinovaţi, care ascultau de nişte chemări care nu au nimic comun cu realitatea, care au intrat în joc şi sunt complet debusolaţi, care compromit imaginea lui Dinamo".

"Eu vreau pace, vreau linişte, vreau cu toţii să fim în interesul lui Dinamo. Ar fi bine să se organizeze o discuţie cu toţi suporterii lui Dinamo, pentru că ce s-a întâmplat acum este total în detrimentul ordinii, a respectului şi a opiniei generale a suporterilor dinamovişti. Suporterii lui Dinamo nu fac vandalisme, nu dau foc, nu vopsesc maşini în majoritatea lor".


Cornel Dinu a încheiat: "E ceva care ar trebui să dea de gândit la cu totul altă lume. Să dea de gândit celor care conduc actualmente Dinamo pe cine bagă în casă. Pentru că ei au intrat acolo cu legitimaţii de la Doar Dinamo Bucureţti. Ori Doar Dinamo Bucureşti nu face acte de huliganism şi atacuri pe societate privată şi vopseşte maşini. 26 de inşi-30 de inşi, cu doi aruncaţi poe Facebook au muşcat din momeala asta şi le vin forme din astea pe care nu vrem să le mai vedem.

Dar asta ar trebui să le dea de gândit celor care îi bagă în casă. Vreau pace şi înţelegere în interesul lui Dinamo. De aceea fac acest apel şi la aceşti oameni pe care îi consider dirijaţi, rătăciţi. În străinătate intervin organele abilitate şi nu intri pe proprietate privată. Atât de jignit am fost de câţiva rătăciţi, oi rătăcite, nu sunt câini, pe care eu le-am iertat. Toţi trebuie să ne strângem în favoarea lui Dinamo".


 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.