Contre dure între Mihai Stoica şi Narcis Răducan, în direct la TV! MM s-a enervat: "Eu sunt numărul 1 la FCSB. Să fie clar" / "Te-ai aprins degeaba"

24 mai 2019 13368 afişări Liga 1
Contre dure între Mihai Stoica şi Narcis Răducan, în direct la TV! MM s-a enervat: "Eu sunt numărul 1 la FCSB. Să fie clar" / "Te-ai aprins degeaba"

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, a avut un schimb încins de replici cu Narcis Răducan, în direct la TV. Cei doi s-au contrat, după ce s-a spus că Narcis ar putea reveni la FCSB în condiţiile în care Edi Iordănescu ar fi numit antrenor şi ar vrea să lucreze cu omul care a făcut echipă bună la Pandurii Tg. Jiu. MM s-a enervat şi a replicat dur.

Oficialul roş-albaştrilor a izbucnit şi a anunţat că, dacă Edi Iordănescu nu-şi doreşte să lucreze cu el, nu va veni la FCSB. Stoica a anunţat că e "numărul 1 în club" la FCSB şi că nu există o altă poziţie pe partea tehnică pe care să o ocupe Narcis Răducan, în cazul în care Iordănescu junior l-ar vrea la vicecampioana României.

O parte din dialogul celor doi, pe care l-au avut în direct la DigiSport:

  • Narcis Răducan: Meme, eu am spus că m-aş duce la orice echipă cu Edi, dar în anumite condiţii, legate de fişa postului şi a unor garanţii. Dacă sunt în asentimentul conducerii, bineînţeles. Asta nu exclude colaborarea cu Mihai Stoica.
  • Mihai Stoica: Mihai Stoica trebuie să fie de acord cu asta. Voi vorbiţi ca şi cum îmi aranjaţi mobila în casă.
  • Narcis Răducan: Eu asta am spus, Mihai. Nu ar trebui să crezi că venirea mea poate să îţi afecteze poziţia în vreun fel.
  • Mihai Stoica: Cum să îmi afecteze mie poziţia? Eu sunt numărul unu în club, după patron.
  • Narcis Răducan: Meme, te-ai aprins degeaba.
  • Mihai Stoica: Nu mă inflamez, dar eu nu vreau să se creeze confuzii. Păi citesc prin ziare că un antrenor poate să condiţioneze că eu trebuie să fac un pas în spate. Păi nu vrea să lucreze cu mine, nu vine, să fie clar.
  • Narcis Răducan: Meme, dar eu tocmai am spus că Edi nu are vreo problemă să lucreze cu tine.
  • Mihai Stoica: Păi iar intrăm în aceeaşi discuţie. El nu poate să aibă vreo problemă să lucreze cu mine. Orice antrenor vine la Steaua trebuie să ştie că nu poate să pună condiţii cu privire la persoana mea.

Edi Iordănescu e principalul favorit să fie antrenorul FCSB în sezonul viitor. Iordănescu junior şi Narcis Răducan au lucrat împreună la Pandurii, într-un sezon foarte bun al trupei din Gorj.

Declaraţia de la care a pornit totul

"Eu m-aş duce la orice echipă cu Edi, dar în aceleaşi condiţii: să am o fişă a postului bine stabilită şi să nu fiu de decor. Depinde pe ce post sunt solicitat: director sportiv, director tehnic. Dar nu sunt în această schemă, deocamdată. Dacă m-aş duce acolo, aş fi foarte aproape de Edi, pe parte tehnică. Acolo e o echipă foarte bine conturată şi puternică: Gigi, Meme, Vali Argăseală", a spus Narcis Răducan, la DigiSport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.