Bonetti, noul antrenor al "câinilor"! "Sunt fericit că am revenit! Dinamo face parte din inima mea!"

10 apr 2012 6936 afişări Liga 1
Bonetti, noul antrenor al "câinilor"! "Sunt fericit că am revenit! Dinamo face parte din inima mea!"

UPDATE 11.54  - Dario Bonetti a fost prezentat la Dinamo! La conferinţa de presă au fost prezenţi Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu. Italianul a semnat un contract pentru doi ani şi trei luni.

"Sunt foarte fericit că am revenit la Dinamo, chiar dacă atunci când schimbarea unui antrenor este mai puţin plăcut. Liviu Ciobotariu a făcut o treabă bună la Dinamo, datorită muncii sale echipa are şansa de a câştiga cupa sau campionatul.

Dinamo face parte din inima mea, pot să lucrez şi gratis, dar pentru puţin timp. Dinamo are această posibilitate de a-şi atinge obiectivele lucrând cu umilinţă. Jucătorii trebuie să dea totul din ei, rezultatele trebuie să se amelioreze. Obiectivul trebuie să fie comun pentru toată lumea. Jucătorii cunosc regulile mele, care sunt valabile şi în viaţă, nu numai în sport. Am fost chemaţi să dăm un nou suflu acesti echipe. Trebuie să contăm şi pe suportul fanilor, care vor trebui să aibă un rol determinant"
, a spus Dario Bonetti.


Aşa cum ProSport a anunţat în EXCLUSIVITATE, Dario Bonetti va fi noul antrenor al lui Dinamo! Italianul, împreună cu staff-ul său, va fi prezentat de Nicolae Badea, preşedintele CA Dinamo, în cadrul unui conferinţe de presă ce va avea loc astăzi de la 11.30.

Liviu Ciobotariu a plecat de la echipă, iar Bonetti va sta pe bancă la meciul de Cupă cu Gaz Metan Mediaş.

Ţi-ai luat legitimaţia de suporter? Intră în joc şi câştigă tricouri originale Steaua, Dinamo şi Rapid

Alegerea lui Dario Bonetti, un antrenor apreciat de fanii "câinilor" în ciuda scurtului său mandat anterior, poate fi şi o confirmare tristă pentru acţionari. Anume aceea că oricâţi antrenori ar fi adus între cele două mandate ale italianului, rezultatele n-au fost deloc pe măsura brandului Dinamo. Cu alte cuvinte, prin rechemarea lui Bonetti, dinamoviştii reiau un proiect ce promitea în 2009, unul care s-a remarcat, cel puţin în viziunea suporterilor, prin organizare tactică, promovarea tinerilor, delimitarea de fraţii Becali şi, nu în ultimul rând, prin rezultate!

Rămâi pe www.prosport.ro pentru mai multe detalii

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.