"Bombardierul din Giuleşti", peste Podolski: "E mai bun decât acesta"

4 feb 2010 73 afişări Comentează şi tu Liga 1
"Bombardierul din Giuleşti", peste Podolski: "E mai bun decât acesta" "Bombardierul din Giuleşti", mai tare decât Podolski: "E mai complet decât acesta"

Copos a dat încă o lovitură, specialitatea casei. Deşi spunea căva face tot posibilul să nu se despartă de jucători, patronul dinGiuleşti a făcut o adevărată afacere prin vânzarea lui Ioniţă laKoln. Şi antrenorul "ţapilor" îşi freacă mâinile de bucurie.Zvonimir Soldo îl laudă pe "bombardierul din Giuleşti", despre carespune că este chiar mai complet decât vedeta Podolski.

"Sunt convins că, prin venirea lui Ioniţă, schimbareasistemului de joc pe compartimente în timpul unui meci va fi multmai flexibilă. Ioniţă este un jucător ofensiv, la fel ca şi Poldi.E un jucător de echipă, în măsură să dea goluri, dar, de asemenea,să şi creeze faze de poartă, să fie şi un bun pasator pentrucoechipieri", a declarat antrenorul lui Koln pentruAdevărul.

Ioniţă, peste Podolski!


"Deşi nu are experienţa lui Lukas, consider că este maicomplet decât acesta. Vom face tot posibilul să-l ajutăm să seadapteze şi să-şi demonstreze calităţile", a mai spusZvonimir Soldo.

Ioniţă va rămâne până în vara în Giuleşti. Nae Manea l-a avertizatdeja pe atacant că riscăsă-şi piardă minţile dacă se gândeşte la banii dinBundesliga. "Trebuie să fie atent. Spersă nu ne bucurăm peste un an că Ioniţă revine la Rapid. El poatejuca şi la echipe mai valoaroase decât Koln", a declaratantrenorul Rapidului.

CITESTE SI:

12.400.000 € profit pentru Copos dintransferurile atacanţilor! VEZI cum stau Steaua şiDinamo

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.