Becali a primit răspunsul, după ce l-a făcut praf pe omul de un milion de euro: "Am râs! Dacă nici el nu mai e jucător..."

19 ian 2018 12719 afişări Liga 1
Becali a primit răspunsul, după ce l-a făcut praf pe omul de un milion de euro: "Am râs! Dacă nici el nu mai e jucător..."

În ziua în care Astra l-a vândut la CFR Cluj, Dani Coman, preşedintele giurgiuvenilor, a sărit în apărarea lui Alexandru Ioniţă (23 de ani) şi i-a oferit o replică lui Gigi Becali, după ce finanţatorul FCSB îl atacase pe mijlocaşul ofensiv.

"Dacă lui Ioniţă îi tremură picioarele la naţională...Dacă nici Ioniţă nu mai e jucător, atunci înseamnă că nu ne pricepem noi la fotbal. Am văzut declaraţiile domnului Becali. Le-am văzut şi am râs", a spus Dani Coman, la Digi Sport.

În momentul în care a devenit clar că Ioniţă va merge la CFR după ce a refuzat contractul de 20.000 de euro pus pe masă de Gigi Becali, finanţatorul vicecampioanei a ieşit la atac: "Unde poate juca Ioniţă acum la Steaua? Jucătorii mei îi dau clasă în faţă, acolo. Când a fost la echipa naţională, lui Ioniţă îi tremurau picioarele. Face parte din categoria jucătorilor fricoşi. Eu m-am interesat de el. Nu vreau să vorbesc urât despre băiat, dar m-am interesat şi e fricos. El are valoare, dar nu are unde să joace la noi. O să vină şi Moruţan. Ăla e bombă. Poate să joace Ioniţă în faţa lui Moruţan?", e declaraţia care nu i-a plăcut lui Dani Coman.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.