Becali a ales noul nume! Ce denumire va purta echipa de la 1 iunie: "Hai să nu ne mai jucăm. Se va numi aşa orice ar fi"

26 ian 2017 48651 afişări Liga 1
Becali a ales noul nume! Ce denumire va purta echipa de la 1 iunie: "Hai să nu ne mai jucăm. Se va numi aşa orice ar fi"

Gigi Becali a a depus la OSIM actele pentru înregistrarea a două mărci, iar joi a anunţat numele pe care clubul său îl va purta de la 1 iunie 2017, "orice ar fi", alegând dintre denumiri înregistrate la Registrul Comerţului.

Finanţatorul vicecampioanei nu ia în calcul ca echipa de fotbal să poarte numele său şi s-a hotărât asupra viitorei denumiri a clubului. Astfel, Becali a anunţat că, de la 1 iunie 2017, clubul pe care-l va conduce va purta numele de "FC Sport Bucureşti": "Hai să nu ne jucăm. Eu zic că nu are rost să ne jucăm. Se va numi Sport Bucureşti. Nu ne jucăm cu Steaua aşa. Nu numim Steaua Becali. Asta e Steaua, ea va rămâne Steaua în vecii vecilor. Aşteptăm să se schimbe numele, să nu se mai comenteze. Orice poţi să-i iei, marca, orice, dar palamaresul şi istoria nu poţi să le iei. Nimeni, niciun judecător, nimeni! Ea se numeşte Sport Bucureşti şi este Steaua. 

Am spus eu ceva de Sport Becali? Am spus că nu ne jucăm cu aşa ceva. Am făcut deja o cerere la Registrul Comerţului şi vreau ca de la 1 iunie să schimbăm numele în FC Sport Bucureşti, orice ar fi. Nu am mai vrut să stăm să facem suspendare la executare (n. red - a hotărârii privind numele "Steaua"). Dacă facem asta, e posibil să ne prindă ultima instanţă la finalul campionatului. Cei de la UEFA nu înţeleg asta", a spus Becali, la Digi Sport.

Pe 18 ianuarie 2017, omul de afaceri dezvăluise cele trei denumiri dintre care va alege viitorul nume: "Am înregistrat trei nume: FCSB, Fotbal Club Sport Bucureşti şi Fotbal Club Sporting Bucureşti la OSIM. Dacă se întâmplă ceva, numele îl schimb imediat", spunea Becali.

 
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.