Bănel vrea neapărat să plece din Ghencea: "Mai reduceţi preţul"

19 ian 2011 25 afişări Comentează şi tu Liga 1
Bănel vrea neapărat să plece din Ghencea: "Mai reduceţi preţul" "Mai reduceţi preţul"

Cel mai vechi jucător din lotul roş-albaştrilor caută prin oricemijloace să nu mai rămână în Ghencea. Bănel Nicoliţă a fost la unpas să plece în Azerbaidjan, alături de Rednic, dar tratativeles-au împotmolit când Gigi Becali a solicitat un milion şi jumătatede euro. Fotbalistul consideră că suma e prea mare şi implorăconducerea să scadă din pretenţii.

Din 2005 în curtea Stelei, Bănel Nicoliţă nu s-a lipit nici înaceastă iarnă de un transfer în străinătate, deşi evoluţiilemijlocaşului au fost de multe ori peste nota echipei. Şi,paradoxal, după ce a fost adus de Mihai Stoica la Steaua de la PoliTimişoara, acum cel care îl va ajuta să prindă un contractavantajos într-un campionat străin va fi tot managerul general!După o discuţie cu Meme, jucătorul a fost asigurat că i se va găsiîn această iarnă o altă destinaţie. "Meme a vorbit cu nişteimpresari pentru a-l propune pe Bănel la câteva echipe. A zis că nupoate sta în Ghencea la nesfârşit şi că vrea şi el ceva maiavantajos", au dezvăluit surse din cadrul clubului.

PrecedentulGhionea

Înainte de a pleca în cantonamentul din Antalya, fotbalistul de26 de ani a avut o discuţie şi cu conducerea, explicând că sumasolicitată este exagerată. "Cine dă un milion şi jumătate de europe mine acum?! Vreau şi eu o hârtie, ceva, să pot discuta şi euceva sigur şi să îmi găsesc ceva mai avantajos. Mi-am făcut datoriapentru echipă. Cum l-aţi înţeles pe Ghionea, m-aţi putea înţelegeşi pe mine", a fost mesajul pe care Bănel l-a transmis oficialilordin Ghencea. În trecut, pe adresa clubului roş-albastru a sosit oofertă destul de consistentă din partea celor de la Dinamo Moscova,însă tot pretenţiile exagerate ale patronului au făcut ca mutareasă nu se concretizeze.

19 goluri a înscrismijlocaşul din Făurei pentru echipa din Ghencea

30 de prezenţe a bifatmijlocaşul stelist la reprezentativa tricoloră, reuşind să marchezeo singură dată

156 de partide aevoluat Bănel Nicoliţă în campionat, în tricoul roş-albastru

"Steaua solicită unmilion şi jumătate de euro în schimbul lui Bănel! În condiţiileastea, eu nu sunt dispus să-l achiziţionez", Mircea Rednic,antrenor Kazan Lankaran

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.