Avertisment pentru granzii din Liga 1! Clubul care anunţă că poate produce surpriza în România în următorii ani: "Nu ne mai mulţumim cu locul ocupat în prezent"

3 mai 2019 4769 afişări Liga 1
Avertisment pentru granzii din Liga 1! Clubul care anunţă că poate produce surpriza în România în următorii ani: "Nu ne mai mulţumim cu locul ocupat în prezent" FOTO: George FIlip

Sepsi OSK e pe ultimul loc în play-off, după ce a reuşit o calificare istorică în primele şase echipe din România. Totuşi, Sepsi va avea obiective mai îndrăzneţe în sezoanele următoare, afirmă Marin Barbu. 

Ungurii sunt tot mai decişi să investească în şcoli de fotbal pe teritoriul României. Dacă până acum au făcut-o în special în Secuime, la Sfântu Gheorghe şi Miercurea Ciuc, unde au pompat milioane de euro, iar de curând anunţau că vor să deschidă o academie de fotbal şi lângă Oradea, în judeţul Bihor, mai nou, maghiarii doresc să ridice o bază sportivă şi la Satu Mare. Detalii aici. 

Marin Barbu l-a înlocuit pe Eugen Neagoe pe banca lui Sepsi OSK şi consideră că la Sfântu Gheorghe sunt condiţiile necesare perfomaneţei: "Obiectivile clubului la primul nivel nu le ştiu. Ştiu însă că se investeşte mult în copii şi juniori, în modernizare bazelor sportive, se construieşte un nou stadion. Şi mai ştiu sigur că, în viitor, Sepsi nu se mai mulţumi doar cu locul ocupat în prezent în clasamentul Ligii 1.

Avem înscrişi aproape 300 de copii, care lucrează cu 12 sau 14 antrenori. Condiţiile asigurate de club sunt excelente. Au venit şi vin la noi copiii din judeţ, din oraşele apropiate. Se munceşte serios, iar rezultatele se vor vedea în timp", a declarat Marin Barbu, pentru LPF. 

"FCSB are o partidă foarte grea la Craiova! Sigur că, dacă e să luăm ultimele rezultate directe, porneşte ca favorită şi campionatul nu se poate decide în această etapă. Va fi însă foarte greu, depinde de forma sportivă. Universitatea are jucători care pot face diferenţa, o exprimare bună în teren şi, mai ales, are de partea sa publicul extraordinar din Craiova. Cred că va fi un meci care va face cinste fotbalului!", a încheiat noul antrenor al echipei din Sfântu Gheorghe. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.