Asta da mutare-surpriză! Sânmărtean, aproape de o revenire în Liga 1! "Îl dorim şi am avut deja o discuţie cu el"

9 oct 2017 18832 afişări Liga 1
Asta da mutare-surpriză! Sânmărtean, aproape de o revenire în Liga 1! "Îl dorim şi am avut deja o discuţie cu el"

La 37 de ani, Lucian Sânmărtean încă aşteaptă oferte, iar mijlocaşul ar putea reveni chiar în Liga 1, anunţă directorul sportiv al echipei FC Voluntari, Dan Leasă.

Sânmărtean este liber de contract din vară, atunci când s-a despărţit de Al-Taawon. De atunci, "Magicianul" a aşteptat oferte din străinătate, dar discuţiile nu s-au concretizat, astfel că fotbalistul ar putea reveni în fotbalul românesc.

Directorul sportiv al echipei FC Voluntari, Dan Leasă, a recunoscut că cele două părţi au avut deja primele discuţii, urmând ca fotbalist să le dea un răspuns favorabil în cazul în care nu-şi va da acceptul unui club din strănătate.

Oficialul ilfovenilor a făcut anunţul la DigiSport: "Este un jucător extraordinar. Am avut o discuţie cu el. A zis că aşteaptă ceva de afară. Ar mai avea ceva oferte de afară. În cazul în care nu se concretizează, poate să ne dea şi nouă un răspuns. Noi îl dorim la echipă. Am avut încredere mereu în jucători cu experienţă şi timpul a dovedit că nu ne-am înşelat", a declarat Dan Leasă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.