Artiom Karamian, cel mai scump străin din România! Vezi cine e cel mai bine cotat jucător din Liga I

27 dec 2009 78 afişări Liga 1
Artiom Karamian, cel mai scump străin din România! Vezi cine e cel mai bine cotat jucător din Liga I Artiom Karamian, cel mai scump străin din Liga I! Vezi cine e cel mai bine cotat jucător din România!

Mijlocaşul stânga al lui Poli este cel mai bine cotat străin dinLiga I. Formaţia de pe Bega ar obţine în urma unui eventualtransfer 3,3 milioane de euro. Conform site-ului transfermarkt.depe următoarele locuri se află Yssouf Kone(CFR Cluj - 3,2 milioane),Wesley şi Spadacio - ambii cotaţi la câte 2,8 milioane deeuro.

De notat că fraţii Karamian sunt şi cei mai vechi stranieri dinRomânia, ei sosind în ţara noastră în 2004. Artiom este şirecordmenul de jocuri disputate în ceea ce priveşte jucătorii dealtă naţionalitate.
În ceea ce priveşte cel mai bine cotat jucător român, Mititelu şi-aevaluat corect "Briliantul". Florin Costea are o cotă de 4 milioanede euro.

Într-un studiu făcut de NewsIn şi preluat de Sport.ro numărul destrăini care sunt legitimaţi în Liga lui Mitică a scăzut cu 20%faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. În sezonul precedentevoluau 186 de străini, în timp ce acum sunt doar 152.

Ţara care dă cei mai mulţi reprezentanţi în Liga I nu mai estePortugalia, ci Serbia: 20 de plavi joacă în Liga I. Dacă în urmă cuun an ţara lui Cristiano Ronaldo avea 31 de reprezentanţi în Ligalui Mitică, numărul acestora s-a micşorat drastic, ajungându-se ladoar 17. Brazilia are 18 reprezentanţi şi se situează pe loculsecund în această statistică.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.