Anghelache îl dă de gol pe Negoiţă! Care ar fi, de fapt, intenţia patronului dinamovist

16 iun 2019 5315 afişări Liga 1
Anghelache îl dă de gol pe Negoiţă! Care ar fi, de fapt, intenţia patronului dinamovist

Ionuţ Negoiţă, finanţatorul celor de la Dinamo, şi-a înaintat dorinţa de a vinde pachetul majoritar de acţiuni la clubul din ”Ştefan cel Mare” şi i-a înaintat o ofertă scrisă lui Mircea Rednic, răspunsul oficial al ”Puriului” lăsându-se, momentan, aşteptat. Patronul de la RIN a fost dat de gol de fostul oficial al ”câinilor”, Constantin Anghelache.

Acesta spune că intenţia lui Negoiţă nu este de a vinde clubul, ci de a găsi un ”asociat” pentru a pune clubul ”pe picioare”: ”Negoiţă vrea să găsească o soluţie de finanţare sau de cofinanţare. Că va fi Rednic sau altcineva… sunt sigur că se va găsi o soluţie. Concluzia e că Negoiţă nu vrea să scape de club, ci să coopereze cu cineva pentru a avea o situaţie mai bună. Cred că în cel mai scurt timp se va rezolva, pentru că va începe campionatul. Dinamo e într-o situaţie cum n-a mai fost niciodată.

Aceasta e marea eroare a celor care au dus echipele în faliment, s-au gândit la fotbal ca la o afacere. Fotbalul e în cădere liberă. Dinamo trebuie reconstruită de la zero. Echipa trebuie să fie şi a suporterilor, nu neapărat să decidă ei, dar nici să suporte ceea ce se întâmplă, cum vrea fiecare”,
a declarat Constantin Anghelache la Pro X.

Ionuţ Negoiţă cere trei milioane de euro pentru 51 la sută din acţiuni sau 3.8 milioane de euro pentru 67 din acţiuni. "Restul de procente rămân la mine. Dar nu am o problemă să le tranzacţionez şi pe ele", susţine patronul actual, dar rămâne problema ocupării unei funcţii. Dacă acceptă să se "rupă" definitiv de club, Rednic ar prelua Dinamo.

”Eu îl întreb pe domnul Negoiţă ce vinde? Stadion n-ai! Palmares ai? Ce vinzi? Le transmit suporterilor să aibă încredere în mine”, a spus Mircea Rednic, la întoarcerea în ţară.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.