Andone îi aşteaptă pe Haas şi Correia: "Da, vor veni în Antalya doi jucători din Germania!"

17 ian 2011 62 afişări Comentează şi tu Liga 1
Andone îi aşteaptă pe Haas şi Correia: "Da, vor veni în Antalya doi jucători din Germania!" Andone îi aşteaptă pe Haas şi Correia: "Vor veni în Antalya doi jucători din Germania!"

Ioan Andone nu este îngrijorat de plecările masive de la Dinamopetrecute în această iarnă şi dezvăluie că în stagiul de pregătiredin Antalya îi va avea la dispoziţie pe Maximilian Haas (Bayern) şiMarcel Correia (Kaiserslautern), transferuri anunţate în premierăde ProSport:


"Andrei Cristea s-a dus la Karlsruhe, oricum nu-i mai stătea minteala Dinamo. Adrian Cristea s-a dus la Cluj, Pulhac e prin Spania...Am scăpat de ăştia care voiau să plece. În Antalya vor veni unfundaş central şi un mijlocaş central, ambii din Germania. Dinamo eun nume în Europa şi nu e o ruşine să vii să joci din Germania înRomânia"
, a spus Ioan Andone.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.