"Am rămas surprins. Nu ştiam nimic despre plecare, aşteptam să încep pregătirea". Înlăturat de Rednic, a citit planul "Puriului": "Asta vrea dacă a renunţat la mine şi Katsikas"

9 ian 2019 5356 afişări Liga 1
"Am rămas surprins. Nu ştiam nimic despre plecare, aşteptam să încep pregătirea". Înlăturat de Rednic, a citit planul "Puriului": "Asta vrea dacă a renunţat la mine şi Katsikas"

Mihai Popescu (25 de ani) a oferit prima reacţie după ce Mircea Rednic i-a transmis că nu mai are nevoie de serviciile sale şi l-a împrumutat în Scoţia, la St. Mirren. Luat prin surprindere, liderul apărării în prima parte a sezonului s-a arătat surprins, dar speră că noua aventură îi va propulsa cariera.

Puţini au fost cei care s-au aşteptat ca Mihai Popescu să plece din Ştefan cel Mare în această vară, mai ales că se număra printre jucătorii care au arătat calitate. Dar planurile "Puriului" au fost altele, iar stoperul de 25 de ani s-a văzut pus într-o ipostază surprinzătoare: "Dacă domnul Rednic a renunţat la mine şi la Katsikas, înseamnă că are ceva în plan şi mă gândesc că o să aducă cel puţin un jucător cu experienţă. Nu ştiam că o să plec, dar, odată cu această veste că voi pleca, a venit şi oferta. Sigur că sunt bucuros că am primit această ofertă şi că nu stau mult pe margine să aştept. Am fost de mic cu Dinamo, am ţinut de mic cu Dinamo şi nu aş putea vreodată să îi doresc răul. Sper să ajungă în play-off, de la anul să construiască o echipă şi să atacăm campionatul", a declarat Mihai Popescu, pentru Telekom Sport.

Acum, lui Popescu nu-i rămâne decât să dea totul în Scoţia, pentru St. Mirren, clubul la care este împrumutat până la finalul sezonului, şi să spere că eventualele evoluţii bune din Premiership-ul scoţian îl vor ajuta în carieră: "Am rămas puţin surprins. Nu mă aşteptam. Nu ştiam nimic de vreo plecare. Aşteptam să ne întoarcem şi să începem pregătirea. Este o experienţă nouă pentru mine, o să merg afară, nu am mai fost până acum. Sper să fie bine, să fac un pas mare în cariera mea şi de acolo să fie o rampă de lansare", a mai transmis fundaşul.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.